VUKOTIĆA SAHRANJUJU NA ČEVU PORED OCA: Porodica će četiri sata primati saučešće, a evo ko se čituljom OPROSTIO od njega
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube, Pobjeda Printscreen

ispraćaj kriminlaca

VUKOTIĆA SAHRANJUJU NA ČEVU PORED OCA: Porodica će četiri sata primati saučešće, a evo ko se čituljom OPROSTIO od njega

Crna Hronika -

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić biće sahranjen danas u porodičnoj gorbnici na groblju u Čevu, odmah pored svog oca, a porodica će primati saučešće ispred kapele od 11 sati pa sve do 15 časova, kada će Vukotić biti pokopan.

Podsetimo, Vukotić je ubijen u Istanbulu 8. septembra kada je motociklistička ekipa prišla njemu dok je bio u automobilu sa porodicom i ispalila četiri metka, od kojih je preminuo na licu mesta.

Jovan Vukotić, umrlica
foto: Pobjeda Printscreen

- Saučešće primamo u kapeli na Čevu 26. septembra od 11 do 15 časova i 27. septembra od 11 do 15 časova, kada će se obaviti sahrana u porodičnoj grobnici na Čevu. Ožalošćena porodica Vukotić - objavila je porodica u umrlici.

Sestra likvidiranog škaljarca takođe se oprostila od njega.

Jovan Vukotić, umrlica
foto: Pobjeda Printscreen

- Voljeni brate, tuga zbog tvoje rano izgubljene mladosti ostaće zauvijek sa nama. Neka tvoja duša počiva u miru. Sestra Nataša, zet Srđan, Balša i Itana Đuričanin - stoji u čitulji koju je objavila sestra.

Datum sahrane ubijenog Vukotića čuvan je u najstrožijoj tajnosti, iz bezbednosnih razloga, ali je iznenada procurela informacija da je njegovo telo dopremnjeno iz Istanbula i da će biti sahranjen danas na groblju u Čevu, pokraj svog oca.

Kurir.rs

Bonus video:

05:39

JOVAN VUKOTIĆ TREBALO DA BUDE SVEDOK SARADNIK Marković: Ovako su iskoristili suprugu da bi ga LIKVIDIRALI! Pomenut i Abazović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track