VELJA NEVOLJA ŠIRIO STRAH U SUDNICI: Ako je ubijen Vukotić, koji je imao milione evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!
Foto: Ana Paunković

suđenje

VELJA NEVOLJA ŠIRIO STRAH U SUDNICI: Ako je ubijen Vukotić, koji je imao milione evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!

Crna Hronika -

Advokat Vesna Golubović, zastupnik porodice Gorana Veličkovića Goksija, koga je prema navodima optužnice ubio klan Veljka Belivuka u kuću užasa u Ritopeku, rekla je za Kurir da se uznemirila jer je Velja Nevolja tokom uvodne reči izneo nešto što njoj zvuči kao direktna pretnja tužiocu.

- Veljko Belivuk je danas rekao: "Ukoliko je ubijen Jovan Vukotić koji je imao desetine miliona evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!" Iako je rekao da se ne radi o pretnji, jasno je da jeste u pitanju vrlo ozbiljna i direktna pretnja, kao i niz drugih izjava koje su izneli optuženi - istakla je Golubović.

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Prvi se sudu obratio Marko Miljković koji je izazvao muk u sudnici na početku pripremnog ročišta jer je umesto da govori o zločinama duže od sat vremena pričao o dečaku Đorđu Andrejiću koji je nestao.

Veljko Belivuk je izneo uvodnu reč nakon pauze, a pred sudom je pet puta ponovio da mu nije žao što je ubijen vođa škaljaraca Jovan Vukotić.

Tokom izlaganja, prema saznanjima Kurira, rekao je i da ga je "baš briga za Skaj".

- Baš me briga za Skaj, nikada ga neću prihvatiti, sve je ovo fingirano, namešteno i montirano - rekao je navodno Belivuk.

Pripremno ročište je danas završeno, a glavni pretres odnosno javno suđenje, trebalo bi da počne 17. oktobra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track