DŽONIĆ NIJE LUD! NIJE MOGAO SAM DA IZVRŠI TROSTRUKO UBISTVO: Brat ubijene Gordane Đokić godinu dana posle masakra siguran u OVO
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

očajan

DŽONIĆ NIJE LUD! NIJE MOGAO SAM DA IZVRŠI TROSTRUKO UBISTVO: Brat ubijene Gordane Đokić godinu dana posle masakra siguran u OVO

Crna Hronika -

Danas mi je najteži dan u životu. Godinu dana je od ubistva moje Gordane i njene porodice, rekao je Novica Antonović na godišnjicu smrti tročlane porodice Đokić.

Novica, brat ubijene Gordane, dodaje:

"Bila je ostavinska rasprava. Sve je završeno. Svega smo se odrekli u korist Đokića".

Godinu dana kasnije za ovaj zločin niko nije osuđen. U optužnici se pominje ime njihovog rođaka, bivšeg vatrogasca Gorana Džonića, i njegovog sina Stefana.

Goran Džonić
Goran Džonićfoto: Privatna Arhiva

Seća se Novica kobnog dana. Čuo se sa sestrom. Znao je da su bili kod Goranove majke.

"Kući su krenuli nešto posle ponoći, već je bio 27. septembar. Tada su i ubijeni…I dalje tvrdim da Džonić nije mogao sam da ih ubije. Ne znam ko mu je pomogao", kaže Novica.

Svaki dan bez sestre i njegove porodice mu je težak, pretežak. Samo sećanje na troje najmilijih.

"Goran Džonić koji je optužen za ubistvo moje sestre Gordane, zeta Gorana i sestrčine Lidije Đokić dolazio je kod nas u kuću i bio nam kućni prijatelj. Tvrdio sam i tvrdim da nije lud, a i veštačenje je to sada pokazalo", rekao je Aritonović.

porodica Đokić
porodica Đokićfoto: Kurir, Privatna Arhiva

Ono što ga najviše muči jeste ko je u trostrukom ubistvu pomogao Džoniću.

"Ukoliko je Džonić ubio Đokiće želim da dobije doživotni zatvor. Njegova žena me nije kontaktirala nakon hapšenja, a i ne bih želeo nikoga od njih ni da vidim. Džonić je bio u kontaktu sa majkom mog zeta da bi tačno znao kad dolaze i kada se vraćaju kući", dodaje Novica.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track