Najnovije vesti

NOVI DETALJI U SLUČAJU NASILJA U PORODICI TIKTOKERKE: Sestra joj (19) hitno dovedena na VMA, a zet (23) u rakovičku policiju
Foto: Ministarstvo Odbrane, Printscreen/Instagram

konstatovane joj lake povrede

NOVI DETALJI U SLUČAJU NASILJA U PORODICI TIKTOKERKE: Sestra joj (19) hitno dovedena na VMA, a zet (23) u rakovičku policiju

Crna Hronika -

Rečeno joj je da danas s povrednom listom dođe u policijsku stanicu gde je noćas ustanovljeno da postoji neposredna opasnost od nasilja

BEOGRAD - Mladoj ženi S.H. (19) čiji je muž D.H. (23) zadržan u policijskoj stanici Rakovica pod sumnjom na porodično nasilje, pružena je lekarska pomoć na Vojno-medicinskoj akademiji.

Čim je žena dovedena na VMA, policijska patrola odmah je reagovala i njenog muža dovela u prostorije PS Rakovica. Na VMA ženu je doveo muž koji je potom otišao odatle. Policiju je o slučaju obavestio dežurni tehničar VMA sinoć oko 22.50 čaova.

Reč je, kako tvrdi naša popularna tiktokerka Una Kablar, o njenoj sestri i zetu. Kablarova na svom Instagramu tvrdi i da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje pretrpevši ga od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

Tiktok, tiktokerka, Una Kablar, sestra, Rakovica, VMA, porodično nasilje, Sara H., S.H.
foto: Instagram Printscreen/Uki_q

Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao. Sve se navodno izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Kako se saznaje, lekari su mladoj ženi konstatovali lake telesne povrede na lekarskom pregledu i rečeno joj je da danas s povrednom listom dođe u policijsku stanicu gde je ustanovljeno da postoji neposredna opasnost od nasilja.

Mužu su odmah potom izrečene obe hitne mere u narednih 48 sati - zabrana prilaska i komuniciranja.

Inače, muž (23) nema krivični dosije niti istoriju nasilja u porodici. Par ima bebu kod kuće. Obavešten je i Centar za socijalni rad.

Kurir.rs/TV Pink

Bonus video:

01:12

STRAŠNO! TRENER KARATEA PRETUKAO UČENIKA Vršnjačko nasilje sve češće u Srbiji KAKO OVOME STATI NA PUT?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track