NOVI DETALJI TUČE U MLADENOVCU: Došao do kuće žene i prebio je na ulici pred drugom, a EVO šta je prethodilo brutalnom incidentu
Foto: TikTok/obradovicev

nasilje nad ženama

NOVI DETALJI TUČE U MLADENOVCU: Došao do kuće žene i prebio je na ulici pred drugom, a EVO šta je prethodilo brutalnom incidentu

Crna Hronika -

Nasilnik Miroslav D. (57), koji je brutalno pretukao ženu V. I. (48) u Mladenovcu, napao ju je nakon svađe koja je navodno započela u jednom lokalu u kom su prethodno bili.

Kako Kurir saznaje nasilnik i žrtva bili su zajedno u obližnjem kafiću kada je došlo do incidenta.

Nasilnik
Nasilnikfoto: Printscreen

- Njih dvoje su bili u istom lokalu. U jednom trenutku on je ustao od njihovog stola i otišao do susednog da se javi prijatelju, nakon čega se ona naljutila na njega i tu je došlo do svađe - objašnjava izvor i dodaje:

- Tu nije bio kraj, pa je Miroslav D., kada je V.I. otišla kući, krenuo za njom i došao ispred njene zgrade. Posle toga su se još više posvađali, a on ju je nakon svađe čupao i šamarao.

01:13

Muškarac brutalno tuče ženu nasred ulice u Mladenovcu

Podsetimo, video snimak mlatretiranja iz Mladenovca brzo se proširio na društvenim mrežama, a za muškarcem koji je pretukao ženu policija intenzivno traga jer se on u ovom trenutku nalazi u bekstvu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track