OVO JE DOKTORKA DOBRINKA KOJU JE UBIO POMAHNITALI SIN NA VOŽDOVCU: Kolege se oprostile potresnom porukom (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

tuga

OVO JE DOKTORKA DOBRINKA KOJU JE UBIO POMAHNITALI SIN NA VOŽDOVCU: Kolege se oprostile potresnom porukom (FOTO)

Crna Hronika -

Kolege doktorke Dobrinke Marić, koju je na brutalan način ubio sin Đorđe Marić u stanu na Voždovcu oprostile su od svoje najdraže lekarke.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Dom Zdravlja Bijeljina" izašla je potresna poruka kojom su kolege odale počast brutalnom ubijenoj lekarki.

Doktorka Dobrinka Marić
Doktorka Dobrinka Marićfoto: Printscreen Facebook

- Naša draga dr Dobrinka će zauvek ostati u sećanju svojih kolega i pacijenata kao vedra, pozitivna osoba, vredna i požrtvovana koleginica, koja je svojom pozitivnom energijom bila najbolji lek i podrška svojim pacijentima - stoji ispod njene slike napisano.

Zvanični nalog doma zdravlja podsetio je na rad omiljene doktorke.

- Dr Dobrinka Marić, rođena je 25.07.1961. godine u Sarajevu. Bila je zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina od 04.11.1996. godine. Komemoracija povodom smrti drage koleginice će biti održana u svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina, u srijedu 05.10.2022. godine u 11 časova. Sahrana će se održati na Novom groblju u Bijeljini u srijedu, 05.10.2022. u 13 časova - stoji u objavi.

Brutalno pretukao majku
Brutalno pretukao majkufoto: Printscreen Instagram

Podsetimo Đorđe Marić brutalno je ubio svoju majku 30. septembra u stanu na Voždovcu kada joj je zadao nekoliko udaraca tupim predmetom po telu i glavi. Nakon toga tračo je izgubljeno ulicama Beograda i nasrno na devojku na motoru kod Vukovog spomenika.

- Kada je priveden u policiju pričao je nepovezano pa je kontaktirana porodica. Tada je sestra mladića otkrila da se nije čula sa majkom nekoliko dana. Posle toga pronađeno je telo žene u stanu bez znakova života sa nekoliko povreda po glavi i telu - objasnio je izvor.

Kurir.rs/JZU Dom zdravlja Bijeljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track