JEZIVA SLIČNOST ZLOČINA U VRŠCU I BEOGRADU! Otac je zadavio ćerku (2), a slično zverstvo se dogodilo pre 5 godina u Rakovici!
Foto: Facebook, Privatna Arhiva

horor

JEZIVA SLIČNOST ZLOČINA U VRŠCU I BEOGRADU! Otac je zadavio ćerku (2), a slično zverstvo se dogodilo pre 5 godina u Rakovici!

Crna Hronika -

Marko B. (35) ubio je danas svoju dvogodišnju ćerku u porodičnoj kući u Vršcu, a potom izvršio samoubistvo vešanjem.

On se kako e nezvanično saznaje nedavno razveo od supruge, ali je Centar za socijalni rad odobrio Marku da viđa ćerku, uprkos protivljenju majke. Prema saznanjima, on je svoju ćerku udavio, a pre gnusnog čina, svojoj ženi, sa kojom je u procesu razvoda, poslao poruku "ubiću dete i sebe". Nesrećna žena je odmah pozvala policiju, ali je već bilo kasno.

Marko B.
foto: Facebook

Ovaj jezivi zločin, podsetio je na monstruozno ubistvo koji se pre pet godina desilo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, u Beogradu. Naime Marko Nikolić (43) je 12. jula 2017. godine ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38).

Tog kobnog julskog dana Nikolić je trebalo da u Centar za socijalni rad dovede sina Mihaila, kako bi ga vratio majci Maji Đorđević, sa kojom se razvodio. On je do Centra došao noseći sina u rukama u maltene besvesnom stanju kog je, ispostaviće se, udavio, tresnuo je dete na pod i napao Maju.

Marko Nikolić, Maja Đorđević, Ubistva, Rakovica
foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

Nasrnuo je na nju pesnicama i nožem. Jadna žena je uspela da pobegne iz zgrade, ali ju je sustigao na parkingu i zadao smrtonosne ubode. Naneo joj je desetine uboda... Tom prilikom povredio je nekoliko radnika Centra za socijalni rad pritrčalo u pomoć, a Nikolić je i na njih nasrnuo nožem, povredivši ih. Nikolić je ubrzo uhapšen i poslat u Centralni zatvor.

Nikolić je 30. decembra iste godine u zatvoru izvršio samoubistvo, napavši prvo staklom drugog zatvorenika, a potom je presekao sebi vrat i ubio se. On je sahranjen u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Marko Nikolić

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja