Najnovije vesti

MARKA I NJEGOVE DEVOJČICE VIŠE NEMA, A DELOVALO JE KAO DA ŽIVI ZA PORODICU I ĆERKICU: Kolege ubice deteta iz Vršca neme i zatečene
Foto: Privatna Arhiva

žitelji Vršca zaprepašćeni crnom vešću

MARKA I NJEGOVE DEVOJČICE VIŠE NEMA, A DELOVALO JE KAO DA ŽIVI ZA PORODICU I ĆERKICU: Kolege ubice deteta iz Vršca neme i zatečene

Crna Hronika

VRŠAC - Marko B. (35) juče je ubio svoju dvogodišnju ćerku, a onda izvršio samoubistvo. Nezapamćena tragedija dogodila se oko 15 časova u Vršcu, a počinilac je navodno u poruci najavio užas koji će da počini.

- Ubiću dete i sebe - pisalo je, pa je unezverena žena odmah pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičnu scenu.

Prema prvim informacijama, otac je ćerku udavio, a potom se obesio. Uviđaj na licu mesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svedočili su potresnim prizorima.

- Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“. Ovo je nezapamćena tragedija - rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

- Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vreme nismo ni viđali. On je tu bio sa ćerkom. Kad smo danas videli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dete...- rekle su uznemirene komšije.

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gde je bio zaposlen.

- Ne znam šta da kažem... Nažalost, Marka i njegove devojčice više nema... Mnogo sam se potresla, a i verujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živeo za porodicu i ćerku – kažu oni.

Marko i Suzana bili su u procesu razvoda, i ona ga je navodno prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega. Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dete.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track