MONSTRUM IZ VRŠCA POKUŠAO DA NAMAMI SUPRUGU U STAN KAKO BI I NJU UBIO?! Više puta ćerki gurao telefon u ruke da zove mamu da dođe
Foto: Printskrin/Facebook, Kurir /J.M.

novi detalji

MONSTRUM IZ VRŠCA POKUŠAO DA NAMAMI SUPRUGU U STAN KAKO BI I NJU UBIO?! Više puta ćerki gurao telefon u ruke da zove mamu da dođe

Crna Hronika -

Marko B. iz Vršca, koji je ubio ćerkicu pa sebe, živeo je do aprila sa suprugom i detetom u kući njenih roditelja.

- Tada se desilo porodično nasilje. Otišao je iz te kuće i doselio u drugu zgradu. Šest dana pre ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Posle toga mu je dodeljeno dete - objasnio je izvor iz istrage za Kurir.

Njegova supruga Suzana, dodaje izvor Kurira, nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno usledio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

Stan, Vršac, Marko B., Suzana B., ubistvo i samoubistvo, ubistvo deteta
foto: Printskrin/Facebook

- Na dan ubistva nekoliko puta je zvao svoju bivšu suprugu i na telefon stavljao dete koje joj je govorilo da dođe i da joj je tu lepo, međutim, majka je predosetila da nešto nije u redu. Pretpostavlja se da je hteo da je namami u stan kako bi i nju ubio - navodi izvor Kurira.

U dokumentu koji su izdale službe navodno stoji da "nema opasnosti po dete".

Za stravično ubistvo, podsetimo, saznalo se preko jezivog snimka koji je Marko B. poslao celom imeniku iz telefona.

Vršac, ubistvo i samoubistvo, ubistvo deteta, umrlica, Petra Budimirović
foto: Kurir.rs/J.M.

- Na snimku se vidi mnogo jezivih stvari, pričao je nepovezano, a vidi se crvena posuda napunjena vodom i mrtvo dete. Nedugo nakon toga policija je došla, ali je već bilo kasno - navodi izvor.

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, podsetimo, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila je dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su bili u fazi razvoda.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track