SENZACIONALNO! ZVICER U TURSKOJ NARUČIO NOVO LICE: Šef kavčana planirao da drastično izmeni lik, da zavara lovce na ucenjene glave
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

kao u HOLIVUDSKOM BLOKBASTERU face off s TRAVOLTOM I KEJDŽOM

SENZACIONALNO! ZVICER U TURSKOJ NARUČIO NOVO LICE: Šef kavčana planirao da drastično izmeni lik, da zavara lovce na ucenjene glave

Crna Hronika -

Bivši obaveštajac Božidar Spasić otkriva šok-detalje o planovima vođe kavčana. Maskiranje i niz plastičnih operacija zakazani u privatnoj klinici u Turskoj

BEOGRAD - Vođa kavčana planirao je da drastično promeni lični opis kako bi se sakrio od policije i lovaca na glave?!

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer svestan je da ne postoji tačka na planeti gde bi mogao da umakne policiji i najokrutnijim lovcima na glave, pa je odlučio da drastično promeni lični opis i da na taj način pokuša da zametne tragove i započne novi život.

Na osnovu informacija koje kruže u obaveštajno-policijskim krugovima, bivši obaveštajac Božidar Spasić otkriva za Alo senzacionalne detalje o planovima vođe „kavčana“. Zvicer je, prema Spasićevim izvorima, uz pomoć potplaćenih vrhunskih plastičnih hirurga spreman da u Turskoj ode pod nož što pre jer je svestan da se obruč oko njega steže.

Radoje Zvicer, Bliski Istok
foto: Privatna arhiva, Shutterstock

- Prema podacima koji su došli do mene, Zvicer je uz pomoć medicinskih stručnjaka koji godinama rade za njega i njegov klan, bukvalno iscrtao novo lice u nadi da će promenom ličnog opisa i dobijanja novog identiteta uspeti da započne novi život daleko od brojnih neprijatelja koji ga ugrožavaju i žele da ga vide mrtvog.

Plan mu je verovatno da pusti kosu i bradu, da se ofarba u crno, a uz pomoć plastičara da značajno smanji nos i jagodice, botoksira čelo, ispegla bore, presadi obrve i stavi sočiva u boji, a da kasnije na osnovu novog pasoša pokuša da se zauvek isključi iz mafijaških poslova - navodi Spasić.

Kako dodaje, ne isključuje se mogućnost da je Zvicer ugovarao plastičnu operaciju u Turskoj u trenutku kada je s tamošnjom mafijom organizovao ubistvo šefa „škaljaraca“ Jovana Vukotića.

Božidar Spasić
Božidar Spasićfoto: Marina Lopičić

- U Turskoj se nalazi najveći broj privatnih klinika, koje za novac ispunjavaju želje i najokorelijih kriminalaca. Kada je procurila vest da je Zvicer navodno ubijen u Panami, članovi njegove porodice su govorili da je živ jer su znali da se tamo ni ne nalazi. Nije isključeno da je u međuvremenu delimično i promenio lični opis, pa čak i da se nalazi blizu supruge Tamare. Za njega se zna da je jako vezan za suprugu, koja je u jednoj situaciji pucala i spasla ga smrti. Ja verujem da se on nalazi u radijusu od 20 kilometara od njegove supruge Tamare i ja bih ga tu tražio - rekao je Spasić.

Podsetimo, 1. oktobra je kao bomba odjeknula vest da je šef kavačkog klana ubijen u Panami. Mediji su danima spekulisali o njegovoj sudbini, ali je panamska policija tri dana kasnije potvrdila da osoba koja je u toj državi likvidirana ipak nije Zvicer. Prema našim saznanjima, on se kreće da relaciji Panama-Bogota-Kolumbija-Dubai.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track