"MONSTRUM NE ZASLUŽUJE DA POČIVA U ISTOJ ZEMLJI SA ĆERKOM": Vrščani ljuti, na grobu oca ubice nalazi se SAMO JEDNA STVAR
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

zločin

"MONSTRUM NE ZASLUŽUJE DA POČIVA U ISTOJ ZEMLJI SA ĆERKOM": Vrščani ljuti, na grobu oca ubice nalazi se SAMO JEDNA STVAR

Crna Hronika -

Marko B.(35), koji je 4. oktobra ubio svoju ćerkicu Petru (3), pa presudio sebi, sahranjen je na istom groblju na kome počiva i njegova ćerka. Na grobnom mestu na kome počiva Marko B. nalazi se samo krst sa njegovim imenom i nekoliko buketa cveća.

Podsetimo, Marko B. koji je osuđen zbog nasilja nad devojčicinom majkom Suzanom B., uzeo je ćerku kobnog dana i odveo je u svoj iznajmljeni stan. Tokom celog dana terao je malu Petru da zove mamu i kaže joj da dođe jer je njima lepo. Nakon podneva, Suzani je poslao poruku u kojoj je naveo da će ubiti i sebe i dete. Nesrećna žena obavestila je policiju koja je u stanu pronašla dete udavljeno u posudi za vodu i Marka B. obešenog o luster.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

- Neka je proklet i u toj zemlji! Takav monstrum ne treba ni da bude sahranjen. Užasno je to što uradio i ne zaslužuje nikakav čin poštovanja, a najmanje da se isprati i sahrani - kažu ljutito građani Vršca i dodaju :

- Sramota je što počivaju u istoj zemlji. Nije zaslužio ni da mu se ime pomene. Sahranjen je u grobnici svog ujaka.

stan, Vršac, Marko B., Suzana B., ubistvo i samoubistvo, ubistvo deteta
foto: Kurir/J.M.

Žitelji ovog grada kažu da je sahrani prisustvovala tek nekolicina ljudi.

- Došli su mu samo uža porodica i kumovi, verovatno samo zbog njegove majke, jer je nesrećnica u žalosti i ne zna šta da radi - rekli su Vrščani.

Da podsetimo, devojčica Petra sahranjena je u prisustvu velikog broja ljudi koji su došli da se oproste od malene, ali i daju podršku njenoj majci.

Kurir.rs / B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track