DECA SU HTELA DA SE IGRAJU, A NESTAŠLUK JE KRENUO PO ZLU: Rođaka dečaka (12) koji je pao sa krova vrtića otkrila nove detalje
Foto: Printscreen Instagram

nesreća na novom beogradu

DECA SU HTELA DA SE IGRAJU, A NESTAŠLUK JE KRENUO PO ZLU: Rođaka dečaka (12) koji je pao sa krova vrtića otkrila nove detalje

Crna Hronika -

Dečak (12) povređen je u vrtiću "Sunce" na Novom Beogradu u utorak uveče, kad je, kako se sumnja, pokušao da se popne na krov.

Nesreća se dogodila nakon što je dečak završio nastavu u obližnjoj školi. Navodno, u vreme kad je dečak pao, u vrtiću nije bilo obezbeđenja, jer im se radno vreme završilo. Oni rade do 20 sati.

- On je, kako je majka ispričala policiji, s drugom otišao u dvorište obdaništa. Verovatno su hteli da se popnu na krov. Dečak jeste pao s visine, ali nije precizno utvrđeno da li je pao baš s krova ili u procesu penjanja - kaže izvor.

Osnovac je posle pada kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

- Dete je posle pregleda prebačeno u Institut za majku i dete, a utvrđeno je da ima oderotine i da je slomio ruku - kaže izvor.

Rođaka dečaka kaže da je u pitanju dečji nestašluk koji je krenuo po zlu.

- On je iz izuzetne porodice, dobar je i miran. Verovatno je s društvom hteo da se igra i eto šta se dogodilo - kaže rođaka:

- Stanuje u blizini, a pored "Sunca" su još jedan vrtić i škola. U tom delu se deca, inače, često skupljaju jer ima i sprava za igranje.

Kurir je pozvao vrtić "Sunce", ali su oni spustili slušalicu.

Kurir.rs/ J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track