DETALJI OBRAČUNA U PETROVARADINU: Vatrogasac Vladimir ni kriv ni dužan izboden!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

DETALJI OBRAČUNA U PETROVARADINU: Vatrogasac Vladimir ni kriv ni dužan izboden!

Crna Hronika -

Obračunu koji se sinoć dogodio ispred pijace u Petrovaradinu, prethodila je manja saobraćajna nezgoda, a nožem je izboden muškarac ni kriv, ni dužan,

Vatrogasac Vladimir N. (46) iz Petrovaradina, povređen je sinoć u ispred pijace u Petrovaradinu kad ga je Mile K.(26) napao.

Obračunu koji se dogodio ispred pijace, prethodila je manja saobraćajna nezgoda, a nožem je izboden muškarac ni kriv, ni dužan.

- Mile je vozeći automobil "jaguar", oborio starijeg pešaka. Vatrogasac koji je bio van dužnosti, izašao je iz svog auta i pritrčao u nameri da pomogne dekici, koji na svu sreću nije teže povređen. Tada se umešao vozač Mile, uputivši drsko vatrogascu reči: "Šta se mešaš". On mu je odgovorio: "Ostavi se svađe, daj da vidimo kako je čovek". U tom trenutku besni Mile je izvadio nož i zadao čoveku ubode nožem - kaže izvor Kurira.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 20 časova i 20 minuta za pomenutu lokaciju. Na licu mesta zatečen je muškarac star 46 godina sa povredama nanetim oštrim predmetom.

On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u UC KCV na odeljenje hirurgije u svesnom stanju na dalje lečenje i dijagnostiku.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track