ZAPALIO SVOJU KUĆU I POBEGAO, A IZGORELO 5 OBJEKATA: Vlasnik nema porodicu, pokušao da se ubije (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/B.R.

ZAPALIO SVOJU KUĆU I POBEGAO, A IZGORELO 5 OBJEKATA: Vlasnik nema porodicu, pokušao da se ubije (FOTO)

Crna Hronika -

Tokom noći u prokupačkom selu Bele Vode izgorela je jedna kuća i četiri pomoćna objekta.

Vatra je zahvatila i sve poljoprivredne mašine koje su bile u dvorištu. Požar je izbio oko dva sata nakon ponoći i sumnja se da ga je izazvao N. D. (54), koji je vlasnik kuće.

Prokuplje, Bele Vode
foto: Privatna arhiva/B.R.

Kada je ona počela da gori, muškarac je pobegao, te su pripadnici policije čitavu noć proveli tražeći ga. Pre nekog vremena je pronađen, nedaleko od kuće, sa vidnim povredama, ali za sada nije poznato kako je zadobio te povrede.

Sumnja se da je probao da izvrši samoubistvo, prvo da se obesi, a zatim da sebi nanese povrede nožem. Kako smo nezvanično saznali, u momentu kada je izbio požar, muškarac je bio sam u kući.

Prokuplje, Bele Vode
foto: Privatna arhiva/B.R.

- On nema porodicu, a par dana ranije je po selu je govorio da će sve da zapali. E sada, da li je to namerno učinio, ili ne, ne znam. Uglavnom, bilo je strašno, sve je gorelo, čitavo selo je bilo na nogama - kaže meštanin ovog sela.

Pored toga što je izgorela njegova kuća i tri pomoćna objekta u dvorištu, plamen se proširio i na objekat prvog komšije, te je i taj prostor izgoreo. Čitavu noć su vatrogasci gasili i pokušavali da obuzdaju vatru.

(Kurir.rs/B.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja