JEDINA ŽENA IZ BELIVUKOVOG KLANA DANAS DOŠLA U SUD SKROZ DRUGAČIJA: Promenila frizuru i boju kose, a sad izgleda ovako (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

brani se sa slobode

JEDINA ŽENA IZ BELIVUKOVOG KLANA DANAS DOŠLA U SUD SKROZ DRUGAČIJA: Promenila frizuru i boju kose, a sad izgleda ovako (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Slađana Sekulić, jedina žena optužena u postupku protiv pripadnika kriminalnog klana Veljka Belivuka, a koja se inače brani sa slobode, danas je u Specijalni sud došla drugačija.

Umesto duge tamne kose koju je ponekad fenirala na ravno a nekad uvijala, danas je u sud došla s novom frizurom - kosa joj je bila primetno kraća a umesto tamnog tona odlučila se da ode "u plavo".

klan Veljka Belivuka, specijalni sud, Veljko Belivuk
foto: Nemanja Nikolić

Za razliku od prethodnog puta kad je bila skroz u crnom, danas je došla u rezedo kostimu - sako i pantalone, koji je kombinovala sa belom prozirnom bluzom i belom tašnicom.

klan Veljka Belivuka, specijalni sud, Veljko Belivuk
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, ona je jedina žena koja se nalazi na optuženičkoj klupi s kriminalnom grupom Veljka Belivuka, a supruga je okrivljenog Vlada Georgieva, bivšeg policajca, koji se ranije zvao Dragan Sekulić.

Danas se u sudnici gledala sa mužem

Sekulićeva se danas u sudnici gledala sa mužem koji je u pritvoru dok se ona brani sa slobode. Još se pamti kako su jedno drugom slali poljupce na prvom ročištu. Slađana Sekulić (40) je u martu u Specijalniom sudu, prvi put nakon hapšenja 4. februara prošle godine videla supruga Vladu Georgijeva, koji je takođe optužen u ovom slučaju i nalazi se u pritvoru.

Podsetimo, Slađana je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena u oktobru prošle godine, dok je njen suprug Vlado Georgijev, inače bivši policajac iz Loznice, koji je promenio ime i nekada se zvao Dragan Sekulić, još uvek je u klasičnom pritvoru.

Kako Kurir saznaje, Slađana i njen suprug su jedno drugom slali poljupce kada su se videli u sudnici.

- Slađana i bivši policajac su se osmehivali i jedno drugom slali poljupce sa optuženičkih klupa - kaže naš sagovornik.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Ovi supružnici se optužnicom terete da su stavili na raspolaganje okrivljenom Belivuku svoju kuću u Tršiću kod Loznice, gde je on sa drugim okrivljenim, dobro obučenim za rukovanje vatrenim oružjem, držao i isprobavao pištolje i puške koje su namenjene izvršenjima drugih krivičnih dela u organizaciji kriminalne grupe, pisali su mediji širom Srbije na vest da će joj biti suđeno u procesu protiv Belivuka i grupe.

Slađana Sekulić
foto: Nemanja Nikolić

Pored toga, bračni par je, kako se veruje, iz svog iznajmljenog stana koji se nalazi nedaleko od stadiona Partizana, nadgledao to područje i obaveštavao članove Belivukove grupe o evenutalnom prisustvu policije i drugih osoba oko "baze", kako su međusobno zvali Humsku 1.

Veljko Belivuk, Specijalni sud, Slađana Sekulić
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track