PRVE REAKCIJE PRIPADNIKA BELIVUKOVOG KLANA PO IZLASKU IZ PRITVORA: Karapandžić podigao 3 prsta, a Georgijev izgovorio samo reč
Foto: Ana Paunković

pušteni iz centralnog zatvora

PRVE REAKCIJE PRIPADNIKA BELIVUKOVOG KLANA PO IZLASKU IZ PRITVORA: Karapandžić podigao 3 prsta, a Georgijev izgovorio samo reč

Crna Hronika -

Vlado Georgijev i Boris Karapandžić, optuženi pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljokvića, pušteni su danas iz pritvora.

Nakon strasnih zagrljaja i poljubaca sa suprugom Slađanom Sekulić, Vlade Georgijev je na pitanje novinara Kurira kako se oseća nakon što je izašao iz pritvora kratko odgovorio "najbolje", na isto pitanje Boris Karapandžić je podigao tri prsta.

Inače, Slađana Sekulić je dok je čekala supruga uočila je u jednoj od Marica okrivljenog Dunića kome je mahala, a i on se obradovao što je video i uzvratio joj je pozdrave.

1 / 21 Foto: Ana Paunković

Ona je čekajući ispred Centralnog zatvora bila vidno raspoložena i u jednom trenutku je navela da njen suprug ima mnogo stvari i čak 12 pari patika.

Karapandžiću se u zagrljaj bacila njegova advokatica Ivana Ostojić, koja ga je čekala sa jednom devojkom ispred izlaza.

Inače, kako Kurir nezvanično saznaje, pušteni Georgijev i Karapandžić su nakon izlaska iz Centralnog zatvora otišli u restoran na ručak.

- Otišli su na ručak, nakon kog bi Georgijev sa suprugom trebalo da ode u Loznicu, koju ne sme da napušta - kaže naš sagovornik

Podsetimo, odlukom suda, samo će Karapandžić moći slobodno da se kreće, dok ostali kojima je pritvor ukinut ne smeju da napuštaju grad u kome borave i policiji moraju da se javljaju na 15 dana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

HOROR: BELIVUK I MILJKOVIĆ UNIŠTAVALI TELA ŽRTVA Spasić: taktika Nema tela, nema dela neće upaliti! POSTOJI ŠVEDSKI TO DOKAZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja