KOMŠIJE NASTRADALOG SAŠE IZ BATOČINE KIPTE OD BESA: Vozač koji je pregazio samohranog oca pušten iz pritvora i to na dan sahrane
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

tragedija

KOMŠIJE NASTRADALOG SAŠE IZ BATOČINE KIPTE OD BESA: Vozač koji je pregazio samohranog oca pušten iz pritvora i to na dan sahrane

Crna Hronika -

Mladić D.J. (31) koji je osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je stradao samohrani otac troje dece Saša Kostadinović, saslušan je danas pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Saša Kostadinović, Batočina
foto: Printscreen

D.J. se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a među meštanima Batočine, odakle je Kostadinović, ova odluka izazvala je revolt.

- Sašu smo danas sahranili, scene na groblju su bile pretužne. Po sat vremena se čekalo u redu da se izjavi saučešće njegovoj majci i sinovima koji su nemo stajali pored kovčega - pričaju meštani:

- Tu porodicu tragedije nisu zaobilazile, a sada je i Saša, stub kuće, stradao. Dečaci su nedavno ostali bez majke, otac im je bio sve na svetu. I, sad da puste tog vozača iz pritvora, stvarno ne razmemo takvu odluku.

Darko Jovanović, Batočina, Saša Kostadinović
foto: Drustvene Mreže

Da podsetimo, nesreća u kojoj je Kostadinović stradao dogodila se prekjuče. Prema nezvaničnim informacijama, D.J. se vraćao iz noćne smene kada je zaspao za volanom i pregazio ga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track