BEŽALI OD POLICIJE, ISPRAVILI KRIVINU, OTKINULI DVA DRVETA, PA SE ZAUSTAVILI NA KROVU: Detalji nesreće u Kijevu, dvojica povređena
Foto: Kurir.rs

nesreća u BEOGRADU

BEŽALI OD POLICIJE, ISPRAVILI KRIVINU, OTKINULI DVA DRVETA, PA SE ZAUSTAVILI NA KROVU: Detalji nesreće u Kijevu, dvojica povređena

Crna Hronika -

Mladić A. J. (21) koji je bio za volanom "alfa romea" i maloletni suvozač (16) teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u beogradskom naselju Kijevo, nakon policijske potere.

Nesreća se dogodila u subotu oko dva sata iza ponoći, kada je kako se sumnja auto sleteo s puta u krivinu, probio bankinu i survao se nizbrdo na Kružnom putu.

- Saobraćajna policija te večeri pokušala je da zaustavi mladiće, ali su oni iz nekog razloga umesto da se zauste dodali gas i dali se u bekstu. Pripadnici MUP, navodno, tada su obavestili ostale kolege i raspisana je potera za mladićima - kaže sagovornik i dodaje:

prevnuti auto
prevnuti autofoto: Kurir.rs

- Sumnja se da je vozač prilikom velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i zbog loše osvetljenosti nije video krivinu, koju je ispravio nekih 50 metara i iščupao dva drveta i tek se zaustavio prilikom udara u treće stablo. Bukvalno su leteli u Ulici Predraga Manojlovića.

Naš sagovornik kaže da tom prilikom mladići zadobili teške telesne povrede.

- U automobilu su bila tri mladića, ali je kasnije Hitna pomoć i policija zatekla samo dvojicu kojima su konstatovane tešeke telesne povrede. Maloetnik ima povredu glave i prelom butne kosti, dok vozač ima povredu noge, grudnog koša i glave - kaže izvor iz istrage.

Meštani ovog dela grada kažu da ih je probudila buka i zapomaganje.

- Čuo se jak prasak i tupi udarci, kada smo izašli videli smo da je auto prevrnuto na bok, skoro na krov. Komšiji umalo nisu kolima ušlu u kuću, ali je samo tavan oštećen jer su se tu zaustavili. Nesrećni čovek se šokirao kada je video šta se dogodilo - kažu oni.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja