PREBIJANJE UŽIVO! Za tri dana kamere snimile tri stravična napada, pretučeno petoro muškaraca
Foto: Screenshot

jeziva statistika

PREBIJANJE UŽIVO! Za tri dana kamere snimile tri stravična napada, pretučeno petoro muškaraca

Crna Hronika -

U Beogradu prebijen Darko Lilić, sin Zorana Lilića, u Vinči udarali dečaka po glavi i lomili mu zube, a u Kikindi povređena trojica mladića. Brutalne snimke gledala cela Srbija!

Proteklih dana putem društvenih mreža i portala Srbija je gledala video-snimke tri brutalna napada u kojima je povređeno najmanje pet osoba!

Najpre su u četvrtak, kako je Kurir već pisao, dvojica napadača prebila Darka Lilića, sina Zorana Lilića, bivšeg predsednika Jugoslavije, što su zabeležile kamere u zgradi u kojoj se napad dogodio. Potom su i u beogradskom naselju Vinča i u Kikindi kamere snimile dva žestoka i krvava obračuna u kojima su povređene najmanje četiri osobe, od kojih je jedna maloletna.

Teške povrede

U subotu oko 20 časova u naselju Vinča došlo je do tuče kada je nekoliko dečaka od oko 17 godina napalo dečaka od 14 jer je navodno dobacivao nekoj devojci (?!).

00:15

Tuča dečaka u Vinči

- Napad se dogodio ispred jednog fast fuda, a u opisu snimka na Instagramu navodi se da je dečak napadnut iz čista mira. Maloletnika su udarali po glavi i polomili mu zube. U objavi se navodi i da je izuzetno potresen jer ne zna ni ko je devojka, a kamoli da joj je dobacivao. U objavi se dodaje da je reč o povučenom i mirnom dečaku koji je uzoran dak srednje škole - kaže sagovornik Kurira.

Snimak brutalne tuče u centru Kikinde, ispred jednog kafića, munjevitom brzinom proširio se društvenim mrežama. Kako Kurir saznaje, poznato je i šta je prethodilo tuči u noći između petka i subote u bašti ispred kafića:

masovna tuča u kikinda
masovna tuča u kikindafoto: Printcsreen/Twitter

Opšta tuča

- Jedan gost kafića se nedolično ponašao. Obezbeđenje mu je skrenulo pažnju, a na kraju su ga izbacili. Istraga će utvrditi i da li je, osim verbalnog sukoba, između mladića i obezbeđenja došlo i do fizičkog sukoba. Mladić je potom sakupio ekipu i vratio se ispred kafića. Onda je izbila masovna tuča.

Osobe koje su se sukobile s radnicima obezbeđenja su navodno simpatizeri Crvene zvezde. Ne radi se ni o kakvim istaknutim članovima Delija ili navijačkim vođama - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada je policija te noći došla do kafića, počinioci su se razbežali. Neki od njih su pobegli i u Beograd, a sad se radi na njihovom lociranju. Povređeni su zbrinuti u kikindskoj bolnici.

Nakon pregleda, dijagnostike i ukazane lekarske pomoći, trojica povređenih muškaraca iste noći su pušteni na kućno lečenje. Istražni organi prikupljaju sve podatke da bi se utvrdilo činjenično stanje i odgovorni procesuirali. Oni će se, kako saznajemo, najverovatnije teretiti za nanošenje teških telesnih povreda. Očekuje se da u narednim danima kikindska policija izađe sa zvaničnim saopštenjem.

Nemile scene

Podsetimo, Dejan Vuksanović uhapšen je u subotu zbog sumnje da je pretukao Darka Lilića, sina bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, a policija traga za njegovim saučesnikom Aleksandrom Relićem, koji je pre samo pet dana osuđen na osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji 2019. godine.

00:20

Brutalno prebijanje Darka Lilića

Napad se dogodio u noći između četvrtka i petka u naselju Vest 65 u Beogradu. I o ovom napadu u javnosti se pojavio video-snimak na kome se vidi kako osumnjičeni tuku Lilića, koji na kraju leži nepomično na betonu ispred zgrade.

Na snimku se može videti kako jedan od napadača pesnicama tuče Lilića u glavu i stomak, nakon čega on pada na zemlju. U tom trenutku drugi napadač prilazi i nasrće na njega kako bi ga i on udario, ali ga drugi napadač odguruje i nastavlja da udara, šamara i vuče Lilića po zemlji držeći ga za sako.

Nakon toga Lilića batina i drugi napadač. Tortura se ubrzo završila, a jedan od napadača Lilića je stavio na bok i ostavio da nepomično leži, dok je on sa saučesnikom mirno odšetao.

(Kurir.rs - S. Urošev - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja