OVO SU UHAPŠENI INSPEKTORI ODELJENJA ZA NARKOTIKE: Sumnjiče se da su vezali lisicama dvojicu mladića i onda ih BRUTALNO PRETUKLI
Foto: Zorana Jevtić

unutrašnja kontrola

OVO SU UHAPŠENI INSPEKTORI ODELJENJA ZA NARKOTIKE: Sumnjiče se da su vezali lisicama dvojicu mladića i onda ih BRUTALNO PRETUKLI

Crna Hronika -

Sektor unutrašnje kontrole MUP u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, prema saznanjima Kurira, uhapsio je danas dvojicu inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije!

Uhapšeni su inspektori Milan I. i Miloš K. zbog sumnje da su tukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga. Naš izvor otkriva da se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede.

Jednom od mladića, koji imaju oko 20 godina, navodno su slomili nos dok je drugom pukla bubna opna.

Uhapšeni policajci Milan . I. i Miloš. K. privedeni su po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu na saslušanje u Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Uhapšeni inspektori javnosti su inače postali poznati letos kada su došli u Palatu pravde naoružani u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu. Na fotografijama koje objavljujemo Milan I. je levo, a Miloš K. desno.

mali Senta, Slobodan Milenković
foto: Zorana Jevtić

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje odnosno zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povreda dvojici oštećenih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

Inspektori uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja