RASPISANA POTRAGA ZA OCEM KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO ĆERKU: Oglasilo se tužilaštvo povodom jezivog nasilja u Beogradu
Foto: Printskrin/Instagram

RASPISANA POTRAGA ZA OCEM KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO ĆERKU: Oglasilo se tužilaštvo povodom jezivog nasilja u Beogradu

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom uznemirujuće snimka koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kom se vidi kako otac brutalno tuče ćerku.

"Povodom brutalnog nasilja koje je objavljeno na društvenim mrežama gde se vidi kako otac fizički zlostavlja ćerku na teniskom terenu Prvo OJT u Beogradu je u saradnji sa inspektorima Policijske stanice Palilula i Odeljenjem za strance utvrdilo identitet učesnika događaja, zapravo da se radi o Kineskim državljanima koji su sa privremenim boravkom u Srbiji.

Imajući u vidu da otac za koga postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilaštvo će preduzeti odmah neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obaveštena", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio uznemirujući snimak brutalnog nasilja tvrdeći da se vidi kako otac tuče ćerku.

Jurić je za Kurir otkrio da će protiv ovog čoveka podneti krivičnu prijavu, kao i zbog čega je došlo do brutalnog nasilja.

- Mogu reći da sam blago rečeno šokiran, ovo je bez obzira na mnoge strašne stvari koje smo videli, ovo je najači utisak do sada ostavilo. Važno je da vidimo kako će institucije reagovati, jer je ovde u pitanju strani državljanin. Imamo identitete i žrtve i nasilnika, podnećemo krivičnu prijavu! Ovo se desilo u Beogradu - rekao je Jurić, koji je uznemirujući snimak dobio preksinoć od jednog od trenera.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track