OVAKO SU UHAPŠENI DILERI DOK SU DOVOZILI DROGU SA KiM: Pogledajte munjeviti prepad na mostu NA ZADNJEM SEDIŠTU TORBA NARKOTIKA
Foto: Printskrin / You Tube/ Mup Srbije

akcija

OVAKO SU UHAPŠENI DILERI DOK SU DOVOZILI DROGU SA KiM: Pogledajte munjeviti prepad na mostu NA ZADNJEM SEDIŠTU TORBA NARKOTIKA

Crna Hronika -

Policija je uhapsila pet osoba koje su osumnjičene da su marihuanu koju su nabavljali na KiM prodavali na području Niša.

Uhapšena su četvorica osumnjičenih dilera iz Niša i F.A. (27) iz okoline Bujanovca za koga se sumnja da je narkotike nabavljao na teritorije AP KiM.

Iza brave su još N.P. (25), S.M. (22), D.B. (26) i I.M. (29).

- Sumnja se da su preko F.A. tokom dužeg perioda pribavljali području sa AP KiM i prodavali je na području Niša. Prilikom pretresa automobila kojim je upravljao N.P. pronađeno je više od deset kilograma marihuane spakovane za dalju prodaju - saopštila je PU Niš.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak hapšenja osumnjičenih. Pripadnici policije presreli su automobil koji su koristili osumnjičeni na jednom mostiću nakon čega su počeli da ih izvlače iz vozila. Na zadnjem sedištu se neskrivena nalazila velika torba sa narkoticima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja