NIKAD VIĐENA SLIKA JOVANA VUKOTIĆA! Ovako je vođa škaljaraca izgledao posle plastične operacije, glumio agenta za nekretnine FOTO
Foto: Printscrren, Shutterstock, Ilustracija

turci objavili fotografiju

NIKAD VIĐENA SLIKA JOVANA VUKOTIĆA! Ovako je vođa škaljaraca izgledao posle plastične operacije, glumio agenta za nekretnine FOTO

Crna Hronika -

Jovan Vukotić je u Tursku ušao posle obavljene plastične operacije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje i objavilo fotografiju vođe škaljarskog klana posle intervencije.

Ministarstvo je objavilo dve Vukotićeve slike, jednu iz 2018, a drugu iz 2021. godine.

Jovan Vukotić
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Turske

Isti izvor navodi da je "škaljarac" u Tursku ušao sa lažnim dokumentima, na ime Predrag Popović, predstavljajući se kao agent za nekretnine.

Jovan Vukotić (42) ubijen je 8. septembra u Istanbulu pred trudnom suprugom i detetom, kada su napadači na motoru prišli njihovom automobilu i ispalili pet hitaca u vođu "škaljaraca".

Sahranjen je u Crnoj Gori, na groblju Čevo u porodičnoj grobnici.

Samo osam dana nakon ubistva u specijalnoj akciji turske policije uhapšeno je 12 pripadnika kriminalne organizacije koja je učestvovala u likvidaciji Kotoranina. Među uhapšenima su i Nikšićani Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, i Zdravko Perunović, dok su ostali mahom državljani Turske. Navodno je za to ubistvo plaćeno 1,5 miliona evra.

Vukotićeva supruga Maša M. porodila se u petak.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track