OVO JE ŠKALJARAC UBIJEN U ISTANBULU: Risto Mijanović nestao pre dve godine, policija prekopavala baštu vile da nađe telo! (FOTO)
Foto: Youtube/Habertürk TV, turska policija

rat klanova

OVO JE ŠKALJARAC UBIJEN U ISTANBULU: Risto Mijanović nestao pre dve godine, policija prekopavala baštu vile da nađe telo! (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici turske policije još su u petak započeli iskopavanje u dvorištu vile uhapšenog "kavčanina" u Istanbulu, da bi pronašli telo "škaljarca" Rista Mijanovića, koji je nestao još 2020. godine.

Prema operativnim saznanjima tamošnje policije, Mijanović je mučen do smrti i njegovo telo je zakopano, a uhapšeni "kavčanin" je Željko Bojanić koji je jedan od 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi.

- Mijanović, koji je ranije počinio niz krivičnih dela poput droge, ranjavanja i ubistva, kidnapovan je u Istanbulu 2020. godine. Potraga je započeta nakon što je njegov advokat podneo prijavu da je njegov klijent nestao - navode turski mediji.

U istragama je utvrđeno da je Mijanović tada kidnapovan, zverski mučen i zakopan u okrugu Sarijer, gde se nalazi i vila Željka Bojanića koju je pretresla turska policija.

U iskopavanju imanja, koje su policijske ekipe započele pre dve noći, korišćeni su i psi, a potraga se nastavlja i iskopavaju se delovi dvorišta na kojima su reagovali angažovani psi.

Risto Mijanović, inače, je poznat crnogorskoj policiji, a u medijima je bio označen i kao blizak prijatelj Ranka Radulovića, takođe pripadnika škaljarskog klana koji je ranjen nožem u spuškom zatvoru u Crnoj Gori.

Risto Mijanović
foto: turska policija

Podsetimo, u drugom istanbulskom naselju Šišli, pre samo dva meseca ubijen je još jedan "škaljarac", vođa grupe, Jovan Vukotić. Za njegovo ubistvo uhapšena je grupa "kavčana" iz Crne Gore, ali i njihovi saradnici i saučesnici, pripadnici turske kriminalne grupe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track