PREKOPALI LUKSUZNO IMANJE KAVČANINA U POTRAZI ZA LEŠOM: Pogledajte kako policija traži telo ubijenog škaljarca u Bojanićevoj bašti
Foto: Youtube/Habertürk TV, screenshot

Velika akcija turske policije

PREKOPALI LUKSUZNO IMANJE KAVČANINA U POTRAZI ZA LEŠOM: Pogledajte kako policija traži telo ubijenog škaljarca u Bojanićevoj bašti

Crna Hronika -

Turska policija uhapsila je juče pripadnika kavačkog klana, Kotoranina Željka Bojanića (56), u luksuznom istanbulskom naselju Sarijer zbog sumnje da je počinio ubistvo Rista Mijanovića (33), pripadnika suprotstavljenog škaljarskog klana, a njegovo telo zakopao u dvorištu svoje vile.

Turska policija zbog ovih saznanja upala je u Bojanićevu luksuznu kuću i pokušala da pronađe Mijanovićevo telo.

Na snimku koji su objavili turski mediji vidi se nekoliko iskopanih rupa u dvorištu vile, ali i čitavo luksuzno naselje snimljeno iz ptičije perspektive.

Pretres i prekopavanje dvorišta tamošnja policija započela je još u petak, a u ponedeljak je saopšteno da telo nije pronađeno.

U akciji su aktivno učestvovali i policijski psi i uz pomoć njih se otkrivaju tajni štekovi uhapšenog "kavčanina" koji se jasno vide na objavljenim snimcima.

1 / 6 Foto: Youtube/Habertürk TV

Istanbulsko naselje Sarijer, namenjeno je imućnim ljudima koji mogu da priušte raskoš, a među njima našao se i Bojanić koji je u suvom luksuzu nastavio da se bavi kriminalnim radnjama, zbog kojih je još od 2016. godina na Interpolovoj poternici kao jedan od 45 najtraženijih kriminalaca iz Evrope.

Risto Mijanović
Risto Mijanovićfoto: turska policija

Bojanić je, kako je utvrđeno, u Tursku ušao s falsifikovanim pasošem na ime Jordan Andelev Belčev i koristio je nadimak Boris. Uhapsilo ga je istanbulsko odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala na osnovu saznanja da je počinio ubistvo.

Policija intenzivno radi na ovom slučaju i potraga je u toku.

Željko Bojanić
Željko Bojanićfoto: Printscreen

Podsetimo, Risto Mijanović nestao je još 2020. godina kada je nestanak prijavio njegov advokat. Istragom je utvrđeno da je Mijanović tada kidnapovan, zverski mučen i zakopan u ovom naselju u kom se nalazi i Bojanićeva vila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track