OPTUŽENI JEDVA ČEKAJU DA ČUJU SVEDOČENJE SRĐANA LALIĆA: Svedok-saradnik izašao za govornicu i izazvao ISTU REAKCIJU klana
Foto: Dado Đilas, Stefan Stojanović, Ana Paunković

NASTAVAK SUĐENJA

OPTUŽENI JEDVA ČEKAJU DA ČUJU SVEDOČENJE SRĐANA LALIĆA: Svedok-saradnik izašao za govornicu i izazvao ISTU REAKCIJU klana

Crna Hronika -

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, a atmosfera u boksu za optužene bila je vesela.

Belivuk i Miljković, koji su promenili mesta i sada je Miljković sedeo u prvom, a Belivuk u drugom redu, smeljali su se i pokušavali da komuniciraju i pred početak, ali i tokom suđenja.

Kada je počeo da iznosi odbranu Vojislav Đorđević, klimali su glavom i odobravali ono što govori, naročito dok je govorio kako ih uopšte ne poznaje i kako im se divio kao starijim navijačima.

Specijalni Sud, Žandarmerija
foto: Nemanja Nikolić

Kada je prestao smeh, Belivuk je povremeno zamišljeno gledao ispred sebe, naginjao se na klupu ispred, gotovo ležao preko nje, češkao se po glavi. U jednom trenutku se žalio na klimu u boksu za optužene. Kada je Lalić krenuo za sudsku govornicu, on je počeo da aplaudira, i zavalio se u optuženičku klupu.

Specijalni Sud, Žandarmerija
foto: Nemanja Nikolić

Miljković je odmah izvadio svoje beleške i počeo da se smeje, dok su se ostali optuženi navalili na klupe i delovalo je kao da nestrpljivo čekaju da počne sa izlaganjem.

Inače, kada su Belivuk i Miljković izlazili za sudsku govornicu da postave pitanja Đorđeviću, okružilo ih je više od 10 stražara, a nekoliko njih se naređalo i ispred dela u kom sede svedoci saradnici.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

U publici je inače danas prvi put, sedelo i više od 30 policajaca u civilu.

Inače, u jednom trenutku, pošto je Miljković završio sa postavljanjem pitanja Đorđeviću, Belivuk mu je namignuo u znak odobravanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

HOROR: BELIVUK I MILJKOVIĆ UNIŠTAVALI TELA ŽRTVA Spasić: taktika Nema tela, nema dela neće upaliti! POSTOJI ŠVEDSKI TO DOKAZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track