POLICIJA, LEZI DOLE, NE GLEDAJ U MENE: Pogledajte hapšenje grupe Džonija sa Vračara SPECIJALCI ULETELI USRED NOĆI SA LAMPAMA
Foto: MUP Srbija

akcija policije

POLICIJA, LEZI DOLE, NE GLEDAJ U MENE: Pogledajte hapšenje grupe Džonija sa Vračara SPECIJALCI ULETELI USRED NOĆI SA LAMPAMA

Crna Hronika -

Pripadnici SAJ uhapsili su tokom prethodne noći i rano jutros 17 pripadnika kriminalne grupe koja je prema nezvaničnim informacijama blisko sarađivala sa kavačkim klanom.

Pripadnici kriminalne grupe, koju je navodno predvodio Nikola Vušović, sumnjiče se za tri ubistva i pet pokušaja ubistva.

Njih su pripadnici SAJ mahom pronalazili u stanovima gde žive, a pronađena je i veća količina novca, skupoceni satovi, oružje...

- Policija, lezi dole, ne gledaju u mene - čuje se nakon upada pripadnika SAJ u stan jednog od uhapšenih.

02:35

POLICIJA, LEZI DOLE, NE GLEDAJ U MENE: Pogledajte kako je uhapšena grupa Džonija sa Vračara UKP ULETEO USRED NOĆI SA LAMPAMA

Kako Kurir saznaje, ogranak kavačkog klana, takozvana vračarska grupa na čelu sa Nikolom Vušovićem, zvanim Džoni sa Vračara, sumnjiči se za ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca!

Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal, kako saznajemo, tragaju za još najmanje 11 osoba koje su u bekstvu, a sumnjiče se da su povezani za ogrankom kavačkog klana koji je predvodio Vušović. Sumnja se da se Vušović kao i većina njegovih saradnika koji nisu u Srbiji skrivaju u Španiji i Dominikanskoj Republici.

- Među odbeglim članovima kriminalne grupe za kojima se traga je i Nikola Filipović, sin Božidara Filipovića, zvanog Boža Crnogorac. Božidaru Filipoviću, inače je izrečena mera zabrane boravka u Srbiji - otkriva sagovornik Kurira.

Ova organizovana kriminalna grupa je vršila krivična dela na teritoriji Beograda kao poseban deo kavačke kriminalne grupe kojom rukovode Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track