POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM IZ KOŠUTNJAKA: Dejan (47) upucan u obe noge na parkingu, a sa njim bio jedan od braće Bambalić VIDEO
Foto: Video plus

ukleti parking

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM IZ KOŠUTNJAKA: Dejan (47) upucan u obe noge na parkingu, a sa njim bio jedan od braće Bambalić VIDEO

Crna Hronika -

U Dejana V. (47) večeras je ispaljeno više metaka na istom mestu gde je pre nekoliko godina upucan i jedan od braće Bambalić koji je inače s ranjenim muškarcem bio u automobilu na putu do bolnice.

Policija upravo zaustavlja i pretresa vozila u potrazi za napadačem. Na mestu pucnjave je policija i uviđaj je u toku.

Radi se na utvrđivanju identiteta pucača.

01:11

Beograd, pucnjava na Kosutnjaku, ranjen muskarac

Ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. U kolima su prema nezvaničnim saznanjima medija bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50) koji je javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić.

- Asanović je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal u Ulici kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u predelu butine i prevezen je u Urgentni centar - navodi izvor iz istrage.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja