POGINULA PRED 18. ROĐENDAN: Dejanina porodica neutešna povodom praznika mezimice, beli baloni, cveće, a oslikali i mural
Foto: Instagram/192_rs,, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

tužna sudbina

POGINULA PRED 18. ROĐENDAN: Dejanina porodica neutešna povodom praznika mezimice, beli baloni, cveće, a oslikali i mural

Crna Hronika -

Dejana Neralić (17) koja je zajedno sa svojim dečkom Borisom Majorskim (18) poginula pre skoro mesec dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad - Inđija kod Beške, kada su motorom išli ka Vrdničkoj kuli, danas bi napunila 18 godina i postala bi punoletna.

Naime, njena porodica i prijatelji na društvenim mrežama objavili su potresne reči na današnji dan kada bi njihova mezimica ušla u svet odraslih. Takođe, jedan umetnik oslikao je i mural s njenim likom na jednoj kući u selu Golubinci kraj Stare Pazove.

poginula devojka
poginula devojkafoto: Printskrin/Facebook

Da podsetimo, kobnog dana, 18. oktobra Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

Prijatelji su na društvenoj mreži Fejsbuk želeli da obeleže njen dan iako ona više nije među živima, pa se tako na video-snimku koji je objavljen sa njenim brojnim fotografijama, što iz detinstva, što kada je postala tinejdžerka. Takođe, može se videti i da su joj u tu čast kupljeni i baloni u obliku broja 18 i to u beloj boji. Neutešna porodica nije izostavila ni bele ruže koje simbolizuju nevinost, pa su tako i one završile u kadru.

porodica obeležila rođendan iako je više nema
porodica obeležila rođendan iako je više nemafoto: Društvene mreže

Inače, pored balona i cveća u uglu jedne police može se videti i uramljena crno-bela fotografija Borisa i Dejane kako su zagrljeni.

Ispod ovog video-zapisa prati pesma Trag u beskraju, autora Olivera Dragojevića, koja u jednom stihu kaže: "Sve bi da si tu, bar jedan tren, da večnost bude. Da ti pratim trag u beskraju, sve bi da da si tu".

Ispod ovog snimka samo su se nizali potresni komentari koji su pokušali da uteše porodicu koja je prerano izgubila Dejanu Neralić.

- Neka te anđeli čuvaju. Sunce nađe lepo, volimo te puno. Anđele, srećan ti rođendan - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod video-snimka.

Mural koji je urađen na jednom objektu sačinjava nju kako je nasmejana, a oko nje su bele ruže. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: "O ne, ti nisi otišla, još si tu..."

mural sa njenim likom
mural sa njenim likomfoto: Društvene mreže

Inače, u potresnoj ispovesti za Kurir, Vladimir Majorski, otac Dejaninog dečka koji je bio za volanom motora, dok je ona bila suvozač, rekao je da su oni skrhani bolom nakon gubitka naslednika.

- Krenuli su na taj izlet, u neko etno -selo kod Novog Sada, a na petlji je izleteo automobil, udario ih, na mestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dve-tri godine, nije mu prvi put da je seo za volan - rekao je tada uplakani otac Vladimir i nastavio:

nastradali dejana i boris
nastradali dejana i borisfoto: Instagram/192_rs, Privatna Arhiva

- Takvu ljubav nikada nisam video, mnogo su se voleli, to je bilo nešto neverovatno - ispričao je za Kurir Majorski, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Inače, mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja