2 PORODICE ZAJEDNO PROLAZE NAJVEĆU TUGU! Otac poginulog Borisa: Svaki dan nam je sve gore, neizmerno fale, IDEMO NA PSIHOTERAPIJE!
Foto: Printscreen Facebook, Instagram/192_rs, Privatna Arhiva

mesec dana od pogibije mladog para

2 PORODICE ZAJEDNO PROLAZE NAJVEĆU TUGU! Otac poginulog Borisa: Svaki dan nam je sve gore, neizmerno fale, IDEMO NA PSIHOTERAPIJE!

Crna Hronika -

Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) poginuli su pre tačno mesec dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške, kada su motorom išli ka Vrdničkoj kuli, a njihove porodice sve ovo vreme se drže zajedno i slave njihovu ljubav!

Vladimir Majorski, otac stradalog mladića, za Kurir kaže da žive kako moraju.

- Uspevamo nekako, idemo i u Beograd na psiho-terapije, gledamo da se nosimo sa bolom kako najbolje umemo. Ipak, svaki dan nam je sve gore, neizmerno nam fale - kaže nam Borisov otac.

Boris Majorski i Dejana Neralić
foto: Privatna Arhiva

Vladimir kaže i da su njihova i Dejanina porodica sada nerazdvoje.

- Stalno smo u kontaktu, niko ovu bol ne razume bolje od njih i ja sam im neizmerno zahvalan, pogotovo na tome što su bili saglasni da naša deca počivaju zajedno - kaže on za Kurir i dodaje:

- Svakako ćemo obeležiti mesec dana od nesreće zajedno sa Dejaninom porodicom, naša su deca zaslužila život!

Borisov otac i ranije je govorio da je ponosan na ljubav njegovog sina i Dejane i "takvu ljubav nikada nije video". Iz tog razloga, njih dvoje su sahranjeni zajedno na staropazovačkom groblju.

Dejana Neralić
foto: Printskrin/Facebook

Dejanini najbliži pre samo tri dana obeležili su i njen 18. rođendan. Priredili su balone, tortu i bele ruže, a na polici u kući njenih roditelja stoji uramljena crno-bela fotografija zagrljenih Borisa i Dejane.

Sa njenim likom urađen je i mural u Staroj Pazovi koji sačinjava nju kako je nasmejana. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: "O ne, ti nisi otišla, još si tu..."

Dejana Neralić
foto: Društvene mreže

Podsetimo, kobnog 18. oktobra dvoje mladih su motorom krenuli na izlet motorom kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

(Kurir.rs / D. Antonijević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track