LEPA NOVOSAĐANKA UBIJENA GREŠKOM? Teodora (30) izrešetana u džipu, sumnja se da je meta bio ON
Foto: Privatna arhiva

prošlo je 6 godina

LEPA NOVOSAĐANKA UBIJENA GREŠKOM? Teodora (30) izrešetana u džipu, sumnja se da je meta bio ON

Crna Hronika -

Prošlo je pet godina od ubistva fitnes instruktorke Teodore Kaćanski (30) u Novom Sadu.

Teodora je izrešetana u sačekuši 19. novembra 2016, dok je u naselju Telep preparkiravala "rendž rover". Sumnja se da je meta bio njen dečko Nenad Stević (39), koji je nekoliko trenutaka ranije izašao iz auta.

Pucnjava se dogodila na parkingu u Somborskoj ulici, u večernjim satima. Neposredno pre prvog ispaljenog metka Teodora i Stević su se dovezli kolima. Stević je parkirao crni džip preko puta zgrade i izašao ostavivši upaljene žmigavce.

Novi Sad, Ubistvo, Nenad Stević, Ubijena, Teodora Kaćanski, Sačekuša, Sahranjena
foto: Privatna Arhiva

Dok je išao prema zgradi, Teodora je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil. Tada je iz žbunja izleteo napadač i iz "tetejca“ ispalio pet hitaca u devojku.

Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana borbe za život preminula.

Istraga je ubrzo došla do saznanja da je meta napadača bio Stević, jer se ranije dovodio u vezu s "veterničkim klanom“. Stević je navodno vlasnik firme za obezbeđenje, lanca marketa, a sumnjiči se i za zelenaške poslove.

Nakon zločina, kao ni do danas nije želeo da sarađuje s policijom, pa je motiv ubistva ostao nejasan.

Teodora Kaćanski
foto: Slađana Stojanović

Teodori je posvećen mural u Novom Sadu na kome, između ostalog, piše:

"Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi. Postoji zemlja živih i zemlja mrtvih, a most između njih je ljubav. Samo ona jeste i samo ona ima smisla… Boleće dok ti se ne pridružim"…

Inače, Stević je, zajedno sa Goranom Kovačevićem Gorancem, Vladicom Rakićem i Božidarom Bosnićem osumnjičen da je oteo Gorana Cvijetića iz Budisave, a na sudu su se branili da su hteli da obave građansko hapšenje, jer tvrde da je upravo on ubio Teodoru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja