POGLEDAJTE PRVE SNIMKE HAPŠENJA MIGRANATA KOD HORGOŠA: Privedeno više od 600 osoba, ministar Gašić na terenu! AKCIJA I U BEOGRADU
Foto: Kurir, MUP Srbije

velika akcija policije

POGLEDAJTE PRVE SNIMKE HAPŠENJA MIGRANATA KOD HORGOŠA: Privedeno više od 600 osoba, ministar Gašić na terenu! AKCIJA I U BEOGRADU

Crna Hronika -

Nakon prijave da migranti pucaju jedni na druge na području Horgoša, policija je pretražila teren i privela, do sada, više od 600 osoba. I dalje traje pretraga terena u koju su uključeni specijalci, helikopteri i dronovi.

Na području Horgoša i Subotice do sada je privedeno više od 600 iregularnih migranata koji je će biti prevezeni u izbegličke centre na jugu Srbije.

02:34

Velika akcija policije u Horgošu

Akcija se odvija i u Beograd. Policija sklanja migrante sa beogradskih ulica i trgova, zaplenjeno i oružje.

Podsetimo, policija je noćas dobila prijavu da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša. U pretragu terena uključeni su i specijalci, helikopteri i dronovi.

U Horgoš je stigao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

1 / 5 Foto: MUP Srbije

Kako je MUP saopštio, pripadnici udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao i ovih policijskih uprava, zajedno sa Žandarmerijom, noćas su odmah po prijavi da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša, započeli sa detaljnom pretragom terena i na licu mesta zatekli šest migranata.

Među njima jedan migrant, starosti oko 20 godina, imao je dve prostrelne rane u grudima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track