TUKAO I ZADAVIO BRATA NA ĐURĐEVDAN! Počelo suđenje Nišliji za ubistvo, ovako se danas pravdao na sudu
Foto: Printscreen Facebook, Kurir/M.S.

mrtvozornik sve otkrio

TUKAO I ZADAVIO BRATA NA ĐURĐEVDAN! Počelo suđenje Nišliji za ubistvo, ovako se danas pravdao na sudu

Crna Hronika -

U Višem sudu u Nišu danas je počelo suđenje Milanu G. (45) koji se sumnjiči da je pretukao i zadavio svog rođenog brata Sašu. To se dogodilo na Đurđevdan 6. maja kada je celo naselje Komren bilo uznemirano zbog ovog slučaja. Saša je nađen mrtav u njihovoj porodičnoj kući gde su živeli samo njih dvojica.

Milan je danas negirao krivicu, rekavši da mu je brat sam pao u hodniku te da je umro prirodnom smrću.

- Trebali smo da krečimo i zato smo zvali Srđana V., našeg komšiju koji je to trebalo da obavi. Saša je u dva navrata bio po pivo za komšiju. Kada je on otišao, rekao mi je da mora da popije dva bensedina. Ne znam da li ih je popio, ali ceo dan je pio ovaj lek kako bi se smirio - počeo je priču Milan.

On je rekao da su onda legli u isti krevet, ali pošto se Saša mnogo vrpoljio, otišao je u drugu sobu da spava.

- Odjednom sam čuo udarac iz hodnika. Video sam ga kako leži na pločicama. ne sećam se da li je bio svestan. Vratio sam ga u krevet i nastavio da spavam. Oko 3,30 sam otišao da ga vidim i zatekao sam ga u istom položaju. Pozvao sam Srđana kao prvog komšiju, drmao sam brata, udarao mu šamare da ga osvestim, veštačko disanje, ali ništa nije pomoglo - ispričao je Milan.

Na suđenju je danas rečeno da je nakon smrti Saša imao masnicu na desnom oku, ali i ogrebotine u predelu glave. Saša je prema optužnici umro usled davljenja odnosno ugušenja. Njemu je kasnije obdukciom ustanovljeno da je imao prelom grkljanske hrskavice.

Kako smo ranije pisali, Milan je mrtvog brata presvukao i postavio na krevet. Možda se i ne bi otkrilo šta se dogodilo sa Sašom da mrtvozornik nije otkrio podlive na oku i glavi što je prijavio.

U vreme kada je Saša izgubio život Srđan je ispričao da je otišao iz kuće i da je sve bilo normalno. Da se nisu svađali i da nije bilo ničega što bi ukazivalo na ubistvo. On je tada rekao da je video modrice na sašinoj glavi, ali da za to nije pitao Milana.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track