UŽIČANI PALI SA 5,2 KILOGRAMA DROGE: Policiji bili sumnjivi na pumpi na Zlatiboru, a šta su im sve našli posle pretresa stanova
Ilustracijaž, Foto: Ilustracija, Kurir/ Zorana Jevtić

osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati

UŽIČANI PALI SA 5,2 KILOGRAMA DROGE: Policiji bili sumnjivi na pumpi na Zlatiboru, a šta su im sve našli posle pretresa stanova

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici policije u Užicu uhapsili su meštane M.M. (73) i R.U. (66), osunjičene za krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, saopšteno je danas.

Policija je kod benzinske pumpe na Zlatiboru u automobilu kojim je upravljao M.M, našla 13 paketa sa 5,2 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, dok je R.U. osumnjične da je nabavio tu materiju i organizovao transport.

Pretresom stana M.M. nađeni su manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, 28 kilograma rezanog duvana, 364 ručno pravljenih cigareta, vagica za precizno merenje i električni uredjaj za punjenje cigareta.

Policija je u stanu R.U. našla četiri kese sa 20 kilograma rezanog duvana, 59 falsifikovanih praznih paklica "bonda" i više od 3.000 odštampane ambalaže za pravljenje paklica te marke cigareta, kao i 282 filsifikovane akcizne markice, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvom.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track