Najnovije vesti

TITO I SARADNICI UHAPŠENI U RASKOŠI! Garaža krcata ferarijima, poršeima, lamborginijima, evo šta je imao SUPERKARTEL (VIDEO)
Foto: Žurnal.info, Printscreen Youtube

AKCIJA PUSTINJSKO SVETLO

TITO I SARADNICI UHAPŠENI U RASKOŠI! Garaža krcata ferarijima, poršeima, lamborginijima, evo šta je imao SUPERKARTEL (VIDEO)

Crna Hronika
18:30h

Edin Gačanin (40) zvani Tito uhapšen je u Dubajiu u sklopu velike međunarodne akcije u kojoj je privedeno ukupno 49 ljudi, koji su bili vođe i članovi takozvanog "superkartela".

Pripadnici ove velike kriminalne grupe pali su u akciji "Pustinjsko svetlo" koja je trajala od 8. do 19. novembra tokom koje je zaplenjeno oko 30 tona kokaina, a policija je tokom hapšenja pretresala samo luksuzne vile i automobile, kako u Dubaiju, tako i u drugim državama u Evropi.

Edin Gačanin, Edin Gačanin Tito
foto: Žurnal.info, Printscreen Youtube

- Na snimku koji su objavili Evropol i holandska policija vidi se da je sve što su u ovoj velikoj međunarodnoj akciji istražitelji zaplenili vredno milijarde - navodi se u tamošnjim medijima.

U jednoj od garaža koja je registrovana kao rentakar agencija "Magna" snimljeno je na desetine automobila marke "ferari" metalik sive boje, ali i drugih luksuznih marki kao što su "porše" i "lamborgini", a u drugoj su i motori "harli dejvidson".

Edin Gačanin, Edin Gačanin Tito
foto: Žurnal.info, Printscreen Youtube

U luksuznim vilama sa bazenima, koje su pretraživali pronađeno je na stotine brendiranih satova, koji vrede pravo bogatstvo, a među zaplenjenim stvarima su razne umetnine.

Policija i agenti Evropola i DEA su sa policijskim psima pretraživali sve "štekove" uhapšenih pripadnika klana, a tom prilikom pronađena je ogromna količina novca skrivena na raznim mestima, a između ostalog i po kesama, kantama, fiokama.

Pored svih skupocenih stvari pronađeno je i na desetine, kako se pretpostavlja, lažnih pasoša, koje su koristili šverceri kokaina.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track