Najnovije vesti

STRAŽARI MORALI DA REAGUJU ZBOG LALIĆEVOG POTEZA: Belivuk nervozan, sa optuženima i lekar! Evo šta se sve dešavalo u sudnici
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, MUP

Specijalni sud u Beogradu

STRAŽARI MORALI DA REAGUJU ZBOG LALIĆEVOG POTEZA: Belivuk nervozan, sa optuženima i lekar! Evo šta se sve dešavalo u sudnici

Crna Hronika
11:06h

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koje se sumnja da su izvršili sedam teških ubistva, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu,

Veljko Belivuk i Marko Miljković javili su jedan drugom prilikom ulaska u boks za optužene najveće sudnice u Specijalnom sudu.

Inače, tokom današnjeg suđenja, sve vreme je u prostoru u kom optuženi borave bio prisutan i lekar.

- On nikome nije ukazivao pomoć tokom trajanja suđenja, ali je sve vreme prisutan u boksu za optužene - kaže naš sagovornik.

Marko Miljković je, kao i obično, pred sobom držao gomilu papira, ali danas nije vodio beleške o onome što je Lalić govorio. Jedini koji je tokom izlaganja zapisivao, bio je optuženi Nebojša Janković.

- Interesantna scena dogodila se kada se Miljković, pred početak Lalićevog svedočenja javio za reč. Četiri stražara krenula su da ga uvedu u sudnicu, u kojoj je već za govornicom stajao Srđan Lalić. Svedok saradnik, kom se najverovatnije učinilo da će Miljković da priđe do njega, ubrzanim korakom je krenuo ka drugom delu sudnice u kom inače sedi, ali su ga stražari vratili da sedne blizu govornice, jer Miljković nije imao mogućnost da priđe tom delu - opisuje naš sagovornik.

Kako navodi, optuženi su delovali opušteno, čak su se i smejali, a jedini koji je pokazao nervozu je organizator grupe Veljko Belivuk koji je na samom početku suđenja grizao usnu. On se inače za sada nije javljao za reč.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja