SVI SE PITAJU GDE JE LEPA BARBARA: Iako su je mnogi očekivali na aerodromu, ona nije došla da dočeka muža!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia

živela u valensiji

SVI SE PITAJU GDE JE LEPA BARBARA: Iako su je mnogi očekivali na aerodromu, ona nije došla da dočeka muža!

Crna Hronika -

Luka Bojović, navodni vođa zemunskog klana, posle 10 godina provedenih u španskom zatvoru sleteo je u sredu na aerodrom "Nikola Tesla" gde ga je sačekao advokat i još jedan prijatelj, ali njegova porodica nije bila tu!

Mnogi su očekivali njegov susret sa suprugom Barbarom, ali ona se nije pojavila. Pa se sada svi pitaju gde je lepa Barbara!

- Dok jedni smatraju da će Barbara sa porodicom doći u Srbiju, drugi misle da je za njihovu bezbednost najsigurnije da ona i deca borave daleko od Balkana - kaže izvor Kurira.

Barbara je inače sve vreme dok joj je muž bio u zatvoru sa decom živela u Valensiji i redovno posećivala supruga.

Barbara Bojović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Podsetimo, Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Petra Borote, a nosila je titulu najlepše Beograđanke u vreme kada se u nju zaljubio Luka Bojović, vođa nasleđenog zemunskog klana. U braku su dobili troje dece, a kada je Luka pobegao iz Srbije u Španiju, i ona je krenula za njim. Pet godina krili su se u Valensiji, dok ga policija nije locirala i uhapsila.

Prema nekim podacima, policija je Luku i locirala preko njegove žene, odnosno pratili su je dok se tajno sastajala sa njim.

Poljubac

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“, a sve nakon što je, kako se pretpostavlja, Luka njoj poslao poljubac dok su mu stavljali lisice na ruke.

Luka Bojović je uslikan prilikom hapšenja u Španiji kada je poslao poljubac i namignuo kameri, a mnogi su pretpostavili da je to bilo upućeno baš njoj. Do danas je ostala misterija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track