POLJUBAC SMRTI! Novinarka prenela atmosferu iz sudnice: MILJKOVIĆ je HIPERAKTIVAN! Obezbeđenje ga ZAUSTAVLJALO da ne PRIĐE Laliću
Foto: Kurir Televizija, Dado Đilas, MUP Srbije

suđenje srđanu laliću!

POLJUBAC SMRTI! Novinarka prenela atmosferu iz sudnice: MILJKOVIĆ je HIPERAKTIVAN! Obezbeđenje ga ZAUSTAVLJALO da ne PRIĐE Laliću

Crna Hronika -

Jučerašnji nastavak suđenja Srđanu Laliću, propraćen je slanjem poljupca smrti oštećenoj strani od Miljkovića. Ovaj čin tumači se kao direktna pretnja, a onaj kome je poljubac poslat karakteriše se kao targetirana meta.

Slađana Nedeljković, novinar Kurira i Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak gostovali su u studiju Kurir TV i razgovarali o ovim dešavanjima.

Suđenje laliću
foto: kurir tv

Nedeljković koja je prisustvovala suđenju podelila je jučerašnju atmosferu.

- Obezbeđenje je pojačano da bi zaštitio svedoka okrivljenog, a onemogućilo Miljkovića da priđe Laliću. Miljkovićev cilj je bio da diskredituje Lalićeve izjave. Hiperaktivniji je od Belivuka. Miljković ima i beleške, gde se na svaku novu rečenicu, koju Lalić želi da pomene, on javlja za reč, preskače branioca - rekla je Nedeljković.

Slađana Nedeljković
foto: kurir tv

Božić se u razgovor uključio izjavom da se menja struktura suđenja.

- Samo će formirati događaj po njihovim izjavama. Imate drugu stranu koja će sve iznete stvari prezentovati na svoj način, uz pomoć veštaka i advokata. Ovo je tek trećina postupka - rekao je Božić.

Nedeljković je ispričala o količini zarađenog novca ovog klana i šta su sve članovi ove grupe radili, za ne tako velike sume novca.

- Lalić je imao vellika predznanja što se tiče Skaj aplikacije, on je po jednom nalogu koji proda zarađivao 900 evra. U svom posedstvu imao je 400 naloga koje je prodavao kavačkom klanu i ostalim klanovima - rekla je Nedeljković i dodala da je on bio treći po hijerarhiji u klanu.

- Belivuk je bio harizmatski vođa, Miljković je planirao zverstva i način ubistva, a Lalić je bio treći u hijerarhiji - ispričala je Nedeljković.

Ljubiša Božić
foto: kurir tv

Božić je podvukao da sve što ne može da se dokaže na suđenju nije se ni dogodilo, uprkos monstruoznosti učinjenih dela.

- Treba sve poređati kako se šta dešavalo. Spominje se jedan broj ljudi koji su nestali, i za koje se sumnja da su dovedeni u vezu sa ovim klanom, teško je sve to potvrditi i verifikovati sa ovom grupom - rekao je Božić.

05:04

POLJUBAC SMRTI! Novinarka prenela atmosferu iz sudnice

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track