SAMO KROZ CRVENO PROŠAO 8 PUTA, ZALETEO SE U POLICAJCE, IZMERILI MU 1,2 PROMILA: Detalji potere za vozačem audija u Novom Sadu
Foto: Printscreen Instagram 192.rs

UHAPŠEN ZA TRI KRIVIČNA DELA

SAMO KROZ CRVENO PROŠAO 8 PUTA, ZALETEO SE U POLICAJCE, IZMERILI MU 1,2 PROMILA: Detalji potere za vozačem audija u Novom Sadu

Crna Hronika -

NOVI SAD - R. B. (52) iz Novog Sada, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela: ugrožavanje javnog saobraćaja, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se, sinoć, nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne, i pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu. Sumnja se, takođe, da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dvojicu policijskih službenika, a da je, zatim, "audijem" pokušao da udari još dvojicu policajaca koji su ga zaustavljali. Njih dvojica su, takođe, zadobili lake telesne povrede.

Osumnjičeni je zaustavljen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u organizmu.

R. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, nadležnom javnom tužiocu.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track