POLICIJA LOCIRALA TELEFON ALEKSANDRA KOJI JE NESTAO S NANOGICOM: Priratelji ne gube nadu, a OVDE je uočen signal! NOVI DETALJI
Foto: Kurir/SĐP, Printscreen Facebook

potraga traje

POLICIJA LOCIRALA TELEFON ALEKSANDRA KOJI JE NESTAO S NANOGICOM: Priratelji ne gube nadu, a OVDE je uočen signal! NOVI DETALJI

Crna Hronika -

Nestanak Aleksandra L. prijavljan je u subotu 3. decembra, kada se nije vratio iz dozvoljene šetnje. On je poslednji put viđen u Krnjači, a policija, Aleksandrova majka i prijatelji ga traže već pet dana. Nada se, kako sazanje Kurir, ponova javila preksinoć kada je policija locirala signal na Aleksandrovom telefonu.

- Intenzivno ga tražimo već danima, a preksinoć je policija došla kod druga kući i obevestila ga da je signal na Aleksandrovom telefonu lociran u blizini njegove kuće, u krugu od dva kilometra - kaže za Kurir Aleksandrov prijatelj.

Kako objašnjava, Aleksanda nisu našli, ali ne gube nadu da je živ i zdrav.

- Čim je javljeno da je moguće da je negde u blizinu svi su sa policijom krenuli da ga traže, bili su tamo celu noć, ali ga nigde nije bilo - kaže nam on.

Podsetimo, Aleksandar je bio u kućnom pritvoru s nanogicom zbog droge od maja ove godine, ali njegovi prijatelji misle da nije pobegao, već da je nestao.

Između 14 i 15 časova Aleksandar je imao dozvoljene šetnje i 3. decembra je rekao da ide po cigarete, ali se nije vratio kući.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track