KURIR SAZNAJE, PRIVEDEN VOZAČ AUDIJA KOJI JE POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU: Poginuo prelazeći ulicu dok je držao devojku za ruku
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

stradao mladi pešak (26)

KURIR SAZNAJE, PRIVEDEN VOZAČ AUDIJA KOJI JE POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU: Poginuo prelazeći ulicu dok je držao devojku za ruku

Crna Hronika -

BEOGRAD - Po nalogu dežurnog zamenika Prvog Osnovnog javnog tužilaštva određeno je zadržavanje vozaču audija koji je u centru grada sinoć pokosio mladića koji je preminuo.

Podsetimo, pešak M. L. (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, ulicu je prelazio držeći se za ruku sa svojom devojkom.

Devojka s kojom je poginuli mladić prelazio ulicu nije povređena, ali je prevezena na VMA, a svedoci sa lica mesta kažu da je bila u stanju šoka.

Oglasio se i VMA

U toku noći u Beogradu je 26-godišnji muškarac poginuo kada ga je udario automobil, rečeno je u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).Kako je jutros u VMA rečeno, još jedan pešak je povređen, ali je pušten na kućno lečenje. Saobraćajna nesreća se dogodila oko 22 časa na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 450, javlja Beta.

Vozač (23) koji je kolima pokosio mladića, u „audiju“ je takođe bio sa svojom devojkom, koja je ugruvana, i njih dvoje su takođe prevezeni na VMA.

Vozač audija je, kako navode očevici, izgubio kontrolu dok je pokušavao da zakoči i nakon toga je udario u zgradu.

Automobil je skroz smrskan sa prednje strane.

Očevici kažu i da je mladić za volanom bio potpuno van sebe.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track