OVO JE MILANKA KOJU JE UBIO MUŽ NA PROSLAVI 40 GODINA LJUBAVI: Ubio suprugu iz lovačke puške nakon što se vratio iz kafane
Foto: Privatna Arhiva

jeziv zločin kod velike plane

OVO JE MILANKA KOJU JE UBIO MUŽ NA PROSLAVI 40 GODINA LJUBAVI: Ubio suprugu iz lovačke puške nakon što se vratio iz kafane

Crna Hronika -

Gastarbajter Ljubodrag N. iz sela kod Velike Plane iz lovačke puške juče je navodno ubio suprugu Milanku N. za trpezariskim stolom dok su proslavljali 40 godina braka!

Zločin se dogodio juče oko 13.30 sati u Moravskoj Ulici u selu Markovac kod Velike Plane.

Spremala ručak

- Supružnicu su se vratili u rodno selo nakon što su decenijama bili u Francuskoj gde su radili i živeli. Osumnjičeni se vratio pre nekoliko godina kada je stekao penziju, dok se Milanka nedavno vratila. Bračni par nema zajedničke dece, dok Milanka iz prvog braka ima ćerku - kaže naš sagovornik i dodaje:

Milanka Nikolić
foto: Privatna Arhiva

- Kobnog dana supružnici su proslavljali 40 godina braka! Krenuli su zajedno do grada, i sve je delovalo kao da nemaju nikakvih problema. Međutim, Ljudobrag je u jednom trenutko ostao u kafani, dok se Milanka zajedno sa jednom komšinicom vratila kući.

Naš sagovornik kaže da su Milanka i njena prijateljice otišla u njihovu porodičnu kuću kako bi spremile svečani ručak povodom jubileja ljubavi.

- Žene su spremale trpezu, a Ljubodrag je došao iz kafane i u jednom trenutku harmonična atmosfera se pretvorila u pakao. Supružnicu su iz za sada nepoznatog razloga počeli da se svađaju - kaže izvor iz istrage i dodaje:

Kobna svađa

ilustracija
ilustracijafoto: Dragan Kadić

- Sporečkali su se, ne mareći za komšinicu koja prisustvuje neprijatnom razgovoru i osumnjičeni je u jednom trenutku napustio prostoriju. Međutim, ubrzo se vratio i u ruci je držao stari karabin i uperio ga u Milanku.

Nesrećna žena zanemela je od šoka u trenutku.

- Nije se nadala da će muž toliko pobesneti nakon svađe i da će uzeti pušku i da će je nišaniti. Komšinica se navodno takođe, ukipila od straha, a Ljubodrag je tada navodbno povukao obarač i jednim hitcem ubio svog bračnog druga - kaže naš sagovornik i nastavlja:

Jeziva scena

- Milanka je pala kao pokošena na sred kuće. Ležala je u lokvi krvi. Scena je bila jeziva.

Policija i ekipa Hitne pomoći su odmah nakon poziva stigle u porodičnu kuću Nikolića.

- Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt nesrećene žene, a komšinici je ukazana lekarska pomoć, jer je van sebe od prizora koji je doživela. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog zločina, kao i motiv ovog ubistva - kaže izbor iz istrage.

Komšije

Hvalio se kako slavi 40 godina ljubavi sa ženom svog života, a ubio je kao mačku

Meštani sela kod Velike Plane su u šoku nakon zločina koji se dogodio.

- Nikad ne bi rekli da će Ljubodrag ubiti Milanku, delovali su kao normalni ljudi. Doduše dugo su bili u in ostranstvu, pa smo ih viđali samo za praznike. Pre nekoliko dana Ljuboidrag se u kafani hvalio kako slavi 40 godina ljubavi sa ženom svog života, a sada je ubio kao mačku - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje da je osumnjičeni voleo da popije.

- Ne treba isključiti da je možda ovoj tragediji kulminirao alkohol, jer je priča da je ubica voleo da popije.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja