CRNI VIKEND: Četvoro poginulo u saobraćajkama! Jedan mladić udario u prikolicu sa kupusom, drugi u parkirani kamion!
Foto: Privatna Arhiva, Instagram/192_rs

niz nesreća minulog vikenda

CRNI VIKEND: Četvoro poginulo u saobraćajkama! Jedan mladić udario u prikolicu sa kupusom, drugi u parkirani kamion!

Crna Hronika -

U seriji udesa u Srbiji proteklog vikenda poginulo je četvoro ljudi, a nekoliko je povređeno! Nesreće su se dogodile u Futogu, Lučanima, Smederevu, Aleksincu i Boru

Proteklog vikenda na putevima u Srbiji poginulo je četvoro ljudi, a nekoliko je povređeno! Nesreće su se dogodile u Futogu, Lučanima, Smederevu, Aleksincu i Boru i Preševu.

Milan Aleksić (24) iz Futoga, stradao je kada se "mercedesom" zakucao u reklamnu tablu, a zatim u traktorsku prikolicu punu kupusa kada se vraćao iz noćnog provoda. Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu oko četiri sata ujutru kada je Aleksić bio za volanom, dok je njegov suvozač A. K. (25) zadobio teške povrede.

poginuli mladić iz futoga
poginuli mladić iz futogafoto: Privatna Arhiva

Opčinjem kolima

- Sumnja se da je Aleksić upravljajući "mercedesom" izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s puta i udario u parkiranu traktorsku prikolicu - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Povređeni A. K. je prošle godine u saobraćajnoj nesreći ostao bez rođenog brata M. K. (27) i to u blizini mesta gde je on sada imao saobraćajku sa prijateljem koji je nastardao.

udario u reklamu, pa u prikolicu od traktora
udario u reklamu, pa u prikolicu od traktorafoto: Instagram/192_rs

Naš sagovornik kaže da stradali Aleksić godinama servisirao "mercesedes" u servisu koji drži njegov otac.

- Obožavao je automobile, a bio je bukvalno zaljubljen i opčinjen markom "mercedes". Svoja kola u kojima je nažalost, poginuo je voleo je i čuvao kao "oči u glavi", ali je voleo i brzu vožnju koja ga je možda i koštala glave - kaže meštanin Futoga.

- Milan je bio jako fin dečko. Nikada problematičan. Jednom rečju dečko za primer. Kobnog jutra kiša je padala, te pretpostavljam da je to razlog što je izgubio kontrolu nad vozilom.

A. K. je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Vojvodina gde je primljen sa teškim telesnim politraumatskim povredama. Nastradali mladić biće danas sahranjen na slavu Svetog Nikole i to na lokalnom groblju u Futogu. - Porodica je u šoku, i ne može da se pomiri sa činjenicom da njihovog Milana više nema - kaže prijatelj porodice Aleksić.

Preticao "golf"

Dejan V. (19) poginuo je juče oko 9.45 sati u mestu Vica kod Lučana kada je vozilom BMW udario u parkirani kamion, a njegovo telo izvlačili su vatrogasci-spasioci koji su morali da seku lim kako bi došli do njega.

- Mladić je imao probnu vozačku dozvolu, a nije imao ni sigurnosni pojas. Pokušao je da pretekne "golf" kojim je upravljao D. K. (19) i to takođe, sa probnom vozačkom dozvolom - kaže izvor i dodaje da se sumnja da je do nesreće došlo kada je izgubio kontrolu nad vozilom.

- Sleteo je s puta i silovito se zakucao u kamion. D. K. koji je upravljao "golfom" sleteo je s puta, ali na drugu stranu od mladića koji je poginuo vozeći "BMW". Istraga i dalje traje i ona će utvrditi sve detalje nesreće, a prema prvim informacijama, pred udesa nije bilo kontakta između "BMW" i "golfa"

Udario u autobus

Jedna osoba poginula je u subotu oko 22.30 u teškoj saobraćajnoj nesreći koja koja se dogodila na Udovičkom putu u Smederevu. Prema nezvaničnim saznanjima u nesreći su učestvovali autobus i automobil marke "mercedes" koji su se direktno sudarili. Kolima Hitne pomoci dve povređene osobe prevezene su u smederevsku bolnicu.

Tragedija kod Aleksinca

Poginuli privatnik hranio na desetine porodica

O. J. (48) iz Niša poginuo je u subotu kod aleksinackog sela Katun oko 16.20 sati kada je izgubio kontrolu nad "audijem" i prevrnuo se na krov.

stradao muškarac
stradao muškaracfoto: Printscreen/192

- Muškarac je Niša dovezen bez vitalnih parametara iz ekipom Hitne pomoci iz Aleksinaca. Pored preduzetih mera podlegao je povredama - saopšteno je iz KC Niš.

- Bio je ugledni privrednik. Držao je niz prodavnica s voćem i povrćem u Nišu, osnovao je poznatu taksi firmu, pa rentakar. On zapošljava i hrani na desetine porodica svojih radnika. Kada je trebalo da uživa u plodovima mukotrpnog rada unazad mnogo godina, uzeo ga bog nepravedno - rekao je jedan od njegovih prijatelja. M. S.

Sletela sa puta

Devojka ostala bez ruke

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod borskog sela Slatina, teško je povređena devojka stara 28 godina. Ona je za sada iz nepoznatih razloga sletela kolima sa puta i udarila u jedan od objekata koji se nalazio pored kolovoza. Prevezena je odmah u borsku bolnicu i nakon ukazane prve pomoći odmah je prebačena za Klinički centar Niš. Kako nezvanično saznajemo, devojka je u udesu izgubila ruku, zadobila povredu pluća, prelom rebara, prelom kosti lica i prelom butne kosti. S.B.

Vrnjačka Banja

Vozio sa 4,33 promila alkohola u krvi

Pripadnici MUP u Vrnjačkoj Banji juče su prilikom kontrole saobraćaja, zaustavili jedan automobil i tom prilikom je alkotestiranjem vozača (57) utvrđeno da ima 4,33 promila alkohola u organizmu. Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden kod sudije za prekršaje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track