OTKRIVENA GRUPA NAORUŽANIH MIGRANATA U ŠUMI KOD SUBOTICE: Imali automatsko oružje sa nastavkom za ISPALJIVANJE MINA (FOTO)
Foto: MUP Srbije

akcija

OTKRIVENA GRUPA NAORUŽANIH MIGRANATA U ŠUMI KOD SUBOTICE: Imali automatsko oružje sa nastavkom za ISPALJIVANJE MINA (FOTO)

Crna Hronika -

Na području Jasenovačke šume u Subotici otkriveno je 60 iregularnih migranata od kojih je zaplenjeno oružje i municija.

Među pronađenim migrantima, navodi MUP, otkriven je migrant za koga se sumnja da je pre dva meseca ranio jednu osobu iz vatrenog oružja i još 20 bezbednosno interesantnih osoba.

- Tokom akcije policija je pretragom terena pronašla dve automatske puške i tromblonski nastavak za automatsku pušku i oko 200 komada municije -- saopšteno je iz MUP-a.

ilegalni migranti, zaplena oružja
foto: MUP

Iregularni migranti biće prebačeni u prihvatne centre dok će uhapšeni za koga se sumnja da je počinio krivično delo biti privedeno nadležnom tužilaštvu, a protiv bezbedno interesantnih lica biti preuzeti mere u skladu sa zakonom.

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, uz angažovanje pripadnike Radne grupe, formirane po nalogu ministra unutrašnjih poslova, u saradnji sa novosadskim odredom Žandarmerije i Upravom granične policije.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track