TRANSVESTIT OSUĐEN ZA UBISTVO MARKA U ZEMUNU: Jovanici ponovo 13 godina zatvora! Raskinuli, pa 7 puta zario nož u njega
Foto: Privatna Arhiva

produžen mu pritvor

TRANSVESTIT OSUĐEN ZA UBISTVO MARKA U ZEMUNU: Jovanici ponovo 13 godina zatvora! Raskinuli, pa 7 puta zario nož u njega

Crna Hronika -

Transvestit Goran Abdulov, poznatiji kao Jovanica, koji se tereti za ubistvo bivšeg partnera, studenta iz BiH Marka Radovića, ponovo je osuđen na 13 godina zatvora i produžen mu je pritvor.

Podsetimo, Abdulov je već bio osuđen za ovo delo na 13 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

Na današnjem pretresu sve stranke su ostale pri svom stavu, te je tako Tužilaštvo tražilo da Abdulov bude osuđen na ne manje od 10 godina, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu.

Marko Radović, Goran Abdulov, ubistvo, Zemun, Ševina ulica
foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Zločin se dogodio 2018. godine, kada je Goran Abdulov ubio u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem studenta Marka Radovića.

Goran i Marko su navodno bili u vezi, koja se navodno prekinula. Abdulov, koji se predstavljao kao Jovanica, priznao je zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli.

On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je bila da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. Pravdao se da je nož potegao u samoodbrani.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice - podsetio je izvor.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track