BRAĆA KOJA SU PRONAŠLA TELO SESTRE ZAGRLJENA SA OCEM ISPRED ZGRADE: Studirala je i živela sama! Progovorile i komšije sa Zvezdare
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

detalji tragedije

BRAĆA KOJA SU PRONAŠLA TELO SESTRE ZAGRLJENA SA OCEM ISPRED ZGRADE: Studirala je i živela sama! Progovorile i komšije sa Zvezdare

Crna Hronika -

Devojka (26) koja je pronađena danas mrtva u beogradskom naselju Zvezdara, bila je studentkinja, a u stanu je živela sama.

Njeno telo pronašla su braća koja su nasilno ušla u stan nakon što se ona nekoliko dana nije javljala na telefon.

00:36

Zgrada u kojoj je pronađeno telo devojke

Komšije koje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila, ispričale su da su braća dolazila i tražila je.

- Dvojica mladica su došla kod nas na vrata i trazili je. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata - kažu uzrujane komšije.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

- Došlo je nekoliko devojaka koje su se nedavno doselile ovde u kraj, ali nije bilo problema. Jutros kad sam čula vrisku i hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna - rekla je komšinica za Kurir.

Na čitavoj zgradi su spuštene roletne, a kako saznajemo, komšije su u šoku, a devojku nisu poznavali i nikada nisu čuli ništa što bi ukazalo na nasilje u stanu u prizemlju zgrade.

Kako dodaju, to im jeste najčudnije.

Porodica nastradale devojke je došla ispred zgrade u kojoj se dogodila tragedija. Neutešni su, braća grle oca, dok je majka u suzama ponavljala: "Šta ću ja sada!"

Braća su potom otišla u policijsku stanicu 29. novembar da daju izjavu, a policija je i dalje na mestu tragedije.

Pogrebno preduzeće je odnelo telo devojke. Majka i otac su sve vreme čekali I molili da im pokažu telo devojke.

Inače, braća koja su je pronašla su iz Pančeva i u stan su otišli nakon što ih je to zamololila njena majka. Njeni roditelji, kako nezvanično saznajemo, žive u Subotici.

Podsetimo, telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, te se prema prvim informacijama sumnja na zločin.

Takođe, ima i vidne podlive na vratu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja