"PRE PAR DANA SE ČUO HAOS, A KOBNE VEČERI JE IMALA GOSTA" Komšinica progovorila o devojci koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari
Foto: Kurir, Printskrin/Facebook

braća je videla bledu na krevetu

"PRE PAR DANA SE ČUO HAOS, A KOBNE VEČERI JE IMALA GOSTA" Komšinica progovorila o devojci koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari

Crna Hronika -

Devojka I.K. koja je juče pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, prema rečima komšija, kobne večeri se čulo kao da je imala gosta.

Kako saznajemo, devojka se nedavno uselila u ovaj stan, a komšije nisu još stigle ni da je upoznaju jer je tu bila tek mesec dana.

- Većinom su u ovoj zgradi iznajmljeni stanovi. Ona je došla pre mesec dana i još par devojaka, ali nije bilo ranije problema. Ipak pre par dana su se čuli zvukovi iz tog stana, kao da je bio haos. Dopirali su čudni zvukovi. Moja ćerka je zbog toga dala izjavu u policiji - rekla je komšinica za Kurir.

Ivana Krivokapić
foto: Printscreen/Facebook

U zgradi, kako saznajemo, žive tri devojke koje se druže i poznaju.

- Njena braća nisu mogla da otvore vrata od stana, kroz prozor su je videli bledu kako nepomično leži, a telefon joj je bio na stolu. Odmah su pozvali policiju koja je razbila prozor, a vlasnica stana je dosla da otključa vrata - kaze nam komšija.

1 / 20 Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Facebook

Kako saznajemo, ključ od stana koji je imala I.K. uopšte nije pronađen i to je jedna od najvećih nisterija ovog slučaja.

Inače, devojka je trenirala folklor, a u Beogradu je studirala i radila je u kafiću.

Takođe, braću je pozvao njen otac sa kojim se čula svaki dan.

Obdukcija će biti obavljena sutra.

Podsetimo, I. K. je pretpostavlja se najmanje pet dana ležala mrtva u krevetu pre nego što su je našla braća. Telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, a na vratu i glavi su bile vidljive modrice.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom, nakon dobijenih rezultata znaće se više detalja.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track