KURIR SAZNAJE: Član grupe Veljka Belivuka GO I BOS S POVREDAMA primljen rano jutros u Urgentni centar
Foto: Ana Paunković

nezvanično

KURIR SAZNAJE: Član grupe Veljka Belivuka GO I BOS S POVREDAMA primljen rano jutros u Urgentni centar

Crna Hronika -

U Urgentni centar u Beogradu rano jutros primljen je član Belivukovog klana Boris Karapandžić s brojnim povredama na telu, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama, Karapandžić je dovezen go i bos, bez dokumenata i bio je dezorijentisan.

- On je go i bos došao do jednog stana na Voždovcu, odakle je odvezen u Urgentni centar. Njemu su konstatovane lakše povrede i nije životno ugrožen. Bio je sav u modricama. Policija je obaveštena i radi se na slučaju - rekao je izvor Kurira.

Boris Karapandžić
foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Karapandžić nije otkrivao detalje šta mu se tačno dogodilo.

Inače, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja