OVO MOŽE DA OTKRIJE KO JE UBIO DEVOJKU NA ZVEZDARI: Postoji način da se ubici uđe u trag, na veštačenju KLJUČAN DOKAZ
Foto: Kurir, Printskrin/Facebook

sahranjena na groblju u Lovćencu

OVO MOŽE DA OTKRIJE KO JE UBIO DEVOJKU NA ZVEZDARI: Postoji način da se ubici uđe u trag, na veštačenju KLJUČAN DOKAZ

Crna Hronika -

I.K. (26), koja je živela u stanu na Zvezdari, je ubijena gušenjem, potvrdio je nedavno nalaz obdukcije sa toksikologijom, a ko je presudio devojci moglo bi da se otkrije veštačenjem bazne stanice mobilnih telefona koje se trenutno obavlja.

Ona je sahranjena pre sedam dana na groblju u Lovćencu.

Podsetimo, njeno telo našla su braća pre desetak dana. Nije im se javljala na telefon i oni su razvalili vrata stana. Zatekli su je na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu. Više javno tužilaštvo u Beogradu u petak se oglasilo saopštenjem.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I.K. čije je telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem - kažu u Tužilaštvu.

Povrede

Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

- Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komori, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da ona branila od nekoga, saznajemo od našeg sagovornika upoznatog sa istragom. Nažalost, sama zgrada gde je Ivana pronađena nema video nadzor, ali okolni objekti imaju - kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Policija je obavila razgovor sa njenim prijateljma i poznanicima. Trenutno istraga ide u smeru da joj je presudio neko kome je verovala jer ga je pustila u stan. U stanu nije bilo tragova premetačine i ništa ne fali osim ključa od ulaznih vrata.

Veštačenje

- Na osnovu veštačenja njenog mobilnog telefona može se ući u trag sa kim je komunicirala. Od velikog značaja će biti i bazne stanice kako bi se utvrdilo ko je bio pored nje - kaže izvor i dodaje da je tužilac naredio da se skinu svi snimci sa kamera i uradi DNK-a analiza .

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track