NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U VELIKOJ IVANČI: Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru na izdržavanju kazne
Foto: Nenad Kostić

O psima se brinula komšinica

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U VELIKOJ IVANČI: Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru na izdržavanju kazne

Crna Hronika -

Vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na izdržavanju kazne, a kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već jedne žene iz Francuske.

O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena, brinula se komšinica sa Kosmaja. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Podsetimo, kako je Kurir juče pisao, Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi - staford, mešanac staforda i pitbula i treći pas izašli su iz dvorišta kroz otvorenu kapiju, nosili su ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track